Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Bodrum FK Kendi Sahasında Başakşehir'e Mağlup Oldu

Bodrum FK Kendi Sahasında Başakşehir'e Mağlup Oldu

Bodrum FK, Başakşehir'e 1-0 yenilerek mağlubiyetle ayrıldı. Maçta Bodrum FK'nın gol fırsatları kaçtı. Başakşehir'in galibiyet golü Leo Duarte'den geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum FK Kendi Sahasında Başakşehir'e Mağlup Oldu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig'in 5. haftasında Bodrum FK, sahasında Başakşehir'e 1-0 yenilerek üzücü bir sonuçla ayrıldı. Maçın 26. dakikasında Bodrum FK'nın etkili bir şekilde başladığı pozisyonda Ege'nin sert vuruşu kaleciden geri döndü ve Puşcaş'ın dokunamamasıyla büyük bir fırsat kaçtı.

Sousa'nın Başarılı Müdahaleleri

52. dakikada Başakşehir'in atağında ceza sahası içinde Serdar'ın vuruşunda kaleci Sousa, ayak müdahalesiyle topu uzaklaştırarak takımını korudu. Ardından yaşanan karambolde Sousa'nın bir kez daha topa müdahale ederek tehlikeyi önledi.

Fredy'in Kırmızı Kartı

59. dakikada yaşanan bir pozisyonda Bodrum FK'nın Serdar'ı durdurmak için yaptığı müdahale sonucunda Fredy, hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu kart, Bodrum FK için maçın zorlaşmasına neden oldu.

Leo Duarte'nin Golü

90. dakikada Başakşehir'in karşılaşmadaki tek golü Leo Duarte'den geldi. Berat'ın pasında ceza sahası sağ çaprazında topa gelen Leo Duarte, sert bir vuruşla fileleri havalandırarak takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel Denizli ve Antalya'da İki Düğünde Nikah Şahidi Oldu

Özgür Özel Denizli ve Antalya'da İki Düğünde Nikah Şahidi Oldu