Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Samsunspor Galatasaray maçı: Biletler tükenmiş taraftarlara önemli uyarılar

Samsunspor Galatasaray maçı: Biletler tükenmiş taraftarlara önemli uyarılar

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü, biletlerin günler öncesinden tükenen Samsunspor - Galatasaray maçına gidecek taraftarlara yönelik açıklama yaptı. Şube Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, taraftarlara önemli bilgiler verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsunspor Galatasaray maçı: Biletler tükenmiş taraftarlara önemli uyarılar
KAYNAK: İHA

Samsunspor - Galatasaray maçına gidecek taraftarlar için önemli uyarılar yapıldı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, maça gidecek taraftarların müsabaka başlangıç saatinden en az 2 saat önce tribünlere alınmaya başlanacağı belirtildi. Ayrıca, gişelerde yoğunluk ve sıkıntı yaşanmaması adına Passolig kartı eski olan taraftarların kartlarını yenilemeleri, cep telefonlarına passolig uygulamasını yüklemeleri gerektiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, stadyumda bulunan tüm kapı ve turnikelerin açılacağı, yoğunluk oluşmaması için taraftarların aynı tribüne çıkan diğer kapıları da kullanabileceği belirtildi.

Samsunspor'a ait 30 bin 548 ve deplasman tribününe de ayrılan bin 523 olmak üzere toplam 32 bin 71 adet bilet karşılaşmadan günler önce tükenmişti.

Polis tarafından yapılan yazılı açıklamada, tribün giriş, çıkışlarının yer aldığı stadyumun krokisi de görsel olarak paylaşıldı.

Samsunspor  Galatasaray maçı: Biletler tükenmiş taraftarlara önemli uyarılar

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’in Kadın Basketbolcuları Anadolu Şampiyonası’na Hazırlanıyor

Kepez’in Kadın Basketbolcuları Anadolu Şampiyonası’na Hazırlanıyor