Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Şampyion Şahinbey Ampute lige hızlı başladı

Şampyion Şahinbey Ampute lige hızlı başladı

Şampiyon Şahinbey Belediyespor Gençilk ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile karşılaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şampyion Şahinbey Ampute lige hızlı başladı
KAYNAK: İHA

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, sezonun ilk maçında deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 2-1 mağlup ederek, lige galibiyetle başladı. Bu galibiyet, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi (EAFF) kupasını da müzesine götürdükten sonra lige dönen takım için büyük bir başarı oldu.

Kulüp Başkanı Cuma Güzel, herkesin Ampute Sporuna destek vermesi gerektiğini belirtti. Güzel, 'Bizim için sonuç çok önemli değil. Bizim için asıl önemli olan Ampute sporuna değer verilmesi ve bu spora Türkiye’de herkesin destek vermesini istiyoruz. Bunun yanı sıra yeni sporcuların gelişmesi ve yetişmesi için canı gönülden mücadele ediyoruz' dedi.

Güzel, sezonun ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı net bir skorla mağlup ettiklerini belirtti ve aldıkları bu galibiyeti Şahinbey Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na armağan ettiklerini söyledi. Güzel, teknik heyeti ve sporcuları kutladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kelkit Devlet hastanesi rekor kırdı organ bağışında büyük artış!

Kelkit Devlet hastanesi rekor kırdı organ bağışında büyük artış!