Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Samet Aybaba: 'Hocayla ilgili çalışmalarımız sürüyor'

Samet Aybaba: 'Hocayla ilgili çalışmalarımız sürüyor'

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samet Aybaba: 'Hocayla ilgili çalışmalarımız sürüyor'
KAYNAK: Haber Merkezi

NTV Spor haberine göre, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, kulüp gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Aybaba, teknik direktör ve transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtirken, bu süreçte kulübün bir plan doğrultusunda hareket ettiğini ifade etti.

Samet Aybaba: 'Hocayla ilgili çalışmalarımız sürüyor'

Teknik Direktör belirleme süreci

Samet Aybaba, teknik direktör konusunda Rıza Çalımbay ve Sergen Yalçın'ın isimlerinin geçtiğini söyledi. Rıza Çalımbay'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirten Aybaba, kulübün planlarının doğrultusunda değerlendirmeler yaptıklarını ifade etti.

Transfer ve sözleşmeler

Cenk Tosun ve Salih Uçan'la olan sözleşmelerin sezon sonunda biteceğini belirten Aybaba, oyuncularla görüşmelerin yapılacağını ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını söyledi. Yusuf Sarı ile transfer iddialarına yanıt veren Aybaba, henüz oyuncuyla görüşme yapılmadığını ifade etti.

Altyapı ve transfer stratejisi

Aybaba, altyapıya önem verdiklerini ve futbol ekonomisini doğru yönetmek adına altyapıya yatırım yapmayı planladıklarını söyledi. Transfer stratejilerini 1.5 sene öncesinden planladıklarını belirten Aybaba, genç yetenekleri destekleyeceklerini ve Chelsea ile PSG gibi kulüplerle transfer görüşmeleri yaptıklarını ancak henüz anlaşma sağlanamadığını ifade etti.

Hedefler ve kupa iddiası

Beşiktaş'ın bu sezonki hedeflerini açıklayan Aybaba, Türkiye Kupası'nın birinci hedefleri olduğunu ve bu yönde özel bir prim sistemi planladıklarını söyledi. UEFA'ya katılacak bir sıralamada olmayı ikinci hedef olarak belirlediklerini ifade etti.

Bütçe ve ekonomik durum

Bütçe ve ekonomik durumla ilgili sorulara yanıt veren Aybaba, 6 milyon euro bütçeleri olduğunu ancak futbolu farklı yürüten kulüplerden öğrenebilecekleri şeyler olduğunu söyledi.

Samet Aybaba ayrıca, Semih Kılıçsoy'un sözleşmesinin uzatılacağını açıkladı. 

[poll id="43"][/poll]

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Toplu taşımada maske geri mi geliyor?

Toplu taşımada maske geri mi geliyor?