Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Samet Akaydın'ın performansı Fenerbahçe'yi düşündürüyor

Samet Akaydın'ın performansı Fenerbahçe'yi düşündürüyor

Fenerbahçe'nin milli stoperi Samet Akaydin, Trabzonspor maçındaki bireysel hatalarıyla dikkat çekerken, teknik direktör İsmail Kartal'ı düşündürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samet Akaydın'ın performansı Fenerbahçe'yi düşündürüyor
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Samet Akaydin, bordo-mavililerle oynanan maçta bireysel hatalara sebebiyet veren hatanın ardından gözyaşlarına boğulmuş ve direkt soyunma odasına gitmişti. Djiku'nun Adana Demirspor maçına yetişmesi için çaba harcanırken, aksi bir durumda İsmail Kartal'ın B planı devreye girecek.İsmail Kartal, mental olarak zor günler geçiren Samet Akaydin'i kritik müsabakada yedek soyundurabilir. 

İsmail Kartal'ın genç savunmacı Yusuf Akçiçek ile yakından ilgilendiği ve 17 yaşındaki stoperin idmanlarda beklenen performansı vermesi halinde Adana Demirspor maçına ilk 11'de başlayacağı vurgulandı. Akaydin'in mental olarak kendine gelememesi halinde Yusuf Akçiçek'in Djiku dönene kadar şans bulacağı haber detayında yer aldı.

9 Kasım'da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe, 12 Kasım tarihinde ligde yine deplasmanda Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Bayern Münih maçına farklı kadro ile çıkacak

Galatasaray Bayern Münih maçına farklı kadro ile çıkacak