Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Ryan Kent Fenerbahçe'den Ayrılmak İstemiyor

Ryan Kent Fenerbahçe'den Ayrılmak İstemiyor

Fenerbahçe, Rade Krunic'i Sırbistan ekibi Kızılyıldız'a gönderirken, Ryan Kent'in takımdan ayrılmak istememesi teknik direktör Jose Mourinho'yu kızdırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ryan Kent Fenerbahçe'den Ayrılmak İstemiyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe, transfer döneminde kadrosunda düşünmediği oyunculardan Rade Krunic'i Sırbistan'ın önde gelen kulüplerinden Kızılyıldız'a gönderdi. Sarı-lacivertliler, kadro planlamasında yer almayan oyuncularla yollarını ayırma sürecini hızlandırırken, Ryan Kent ise gelen tekliflere rağmen ayrılmayı kabul etmedi.

Ryan Kent Fenerbahçe'den Ayrılmak İstemiyor

Transfer döneminde kadroda düşünülmeyen Ryan Kent, birçok teklifi geri çevirdi. İngiliz oyuncu, Fenerbahçe'de kalmayı tercih ettiğini açıkça belli etti. Geçtiğimiz sezon teknik direktör İsmail Kartal'ın da gözünden kaçan Kent'in, sezon sonuna doğru lisansı dondurulmuştu. Bu durum, İngiliz yıldızın ayrılmaya sıcak bakmamasına rağmen, Fenerbahçe'deki geleceğini belirsiz hale getirdi.

Jose Mourinho'nun Tepkisi

Jose Mourinho, takımda düşünmediği Ryan Kent'in ısrarla Fenerbahçe'de kalmak istemesi üzerine sinirlendi. Kent'in, İngiltere, İskoçya ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri reddetmesi, Portekizli teknik direktörü hayal kırıklığına uğrattı. Mourinho'nun, oyuncunun takımdaki geleceği konusunda kararlı bir tutum sergilediği belirtiliyor.

Ryan Kent'in Performansı ve Geleceği

27 yaşındaki kanat oyuncusu Ryan Kent, Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sürecek bir sözleşmeye sahip. Sarı-lacivertli forma ile çıktığı 19 maçta 1 gol ve 2 asistlik bir performans sergileyen Kent, Fenerbahçe'de kalmaya kararlı. Ancak teknik ekip ve yönetim, oyuncunun bu tutumundan memnun değil.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa'da Boş Arazi Yangını Korkuttu

Muratpaşa'da Boş Arazi Yangını Korkuttu