Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Rizespor'un Antalya'ya erken uçma sebebi ortaya çıktı

Rizespor'un Antalya'ya erken uçma sebebi ortaya çıktı

Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Rizespor’un Antalya’ya gidiş planı ortaya çıktı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rizespor'un Antalya'ya erken uçma sebebi ortaya çıktı
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Rizespor’un Antalya’ya gidiş planı netleşti. Trendyol Süper Lig’de milli maç arasından sonra hız kesmeden devam eden Çaykur Rizespor’u, 7 haftalık zorlu bir maraton bekliyor.

12 haftada 17 puan toplayarak ligde 10. basamağa yükselen yeşil-mavililer, ilk devreyi küme düşme tehlikesinden uzakta tamamlamak istiyor. İstanbulspor’u yenerek, milli araya moralli giren Rizespor, 3 hafta sonra aldığı bu galibiyetin primini de ceplerine koydu. Kalan 7 haftada puan kaybını en aza indirmeyi amaçlayan atmacalar, üst sıralara çıkmayı hedefliyor. Zorlu bir sürece giren İlhan Palut’un talebeleri, önce bu pazar günü Antalyaspor ile deplasmanda mücadele edecek. Bu maçın sonrasında Başakşehir’i evinde ağırlayacak olan atmacalar, Ankaragücü ile başkentte karşılaşacak. Ardı ardına iki hafta ev sahibi olacak olan atmacalar, Beşiktaş ve Pendikspor’u, Çaykur Didi Stadyumu’nda konuk edecek.

Sonrasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacak ve Hatayspor’u evinde ağırlayarak ilk devreyi noktalayacak. Teknik direktör Palut yönetiminde çalışmalarını sıkı bir şekilde yürüten Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, taktiğe odaklanırken, bugün yaptığı antrenmanla da hazırlıklarına devam etti.

Bu arada Palut, Antalyaspor maçı öncesinde ‘’ İstanbulspor galibiyetiyle milli araya girmiştik. Antalyaspor galibiyetiyle de lige devam etmek istiyoruz.’’ ifadelerini kullandı. Öte yandan, Yeşil mavililer; yarın uçakla Rize-Artvin Havalimanı’ndan Antalya’ya uçarak kampa girecek ve maç gününe kadar olan antrenmanlarını, hava koşulları daha iyi olan Antalya’da yapacak.

Kamer Durdu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'daki kazalar böyle kameraya yansıdı

Isparta'daki kazalar böyle kameraya yansıdı