Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Rizespor Hatayspor'u 2-0 mağlup etti

Rizespor Hatayspor'u 2-0 mağlup etti

Rizespor, sahasında karşılaştığı Hatayspor'u 2-0 mağlup ederek ligde üst üste 3. galibiyetine ulaştı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rizespor Hatayspor'u 2-0 mağlup etti
KAYNAK: İHA

Karşılaşmaya hızlı başlayan Rizespor, 19. dakikada Dal Varesanovic'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da etkili başlayan Rizespor, 82. dakikada İbrahim Olawoyin'in golüyle farkı 2'ye çıkardı. Mücadeleyi 2-0 kazanan  Rizespor, puanını 20'ye yükseltti ve ligde 14. sıraya yükseldi. Hatayspor ise 25 puanla 8. sırada kaldı.

Rizespor Hatayspor'u 2-0 mağlup etti

Maçın ilk yarısında Rizespor, daha atak bir oyun sergiledi. 9. dakikada Hatayspor, Sergio Carlos Strandberg'in golüyle öne geçti ancak VAR incelemesi sonrasında gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

19. dakikada Muhammet Taha Şahin'in ortasında, ceza sahası içinde kaleye sırtı dönük olan Dal Varesanovic, topu göğsüyle yumuşatarak önüne aldı ve dönerek yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 1-0

Rizespor Hatayspor'u 2-0 mağlup etti

İkinci yarıya da etkili başlayan Çaykur Rizespor, 52. dakikada Adolfo Gaich'in golüyle farkı 2'ye çıkarabilirdi ancak VAR incelemesi sonrasında gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

55. dakikada Jonjo Shelvey'in savunma arkasına gönderdiği topu alan Benhur, pasını Emirhan Topçu'ya aktardı. Emirhan'ın vuruşu ile meşin yuvarlak filelerle buluştu ancak ofsayt bayrağı kalktı.

77.dakikada ceza sahası içine giren Casper Hojer'in pasıyla topla buluşan Benhur Keser'in şutu ile top savunma oyuncularına çarparak kornere çıktı.

80.dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında Casper Hojer'in ceza sahası içinde bulunan İbrahim Olawoyin'e pasını aktardı. Olawoyin'in şutunda top savunmaya çarparak kornere çıktı.

82. dakikada Casper Hojer'in sol kanattan yerden pasında İbrahim Olawoyin, yakın mesafeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 2-0

Rizespor Hatayspor'u 2-0 mağlup etti

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Çaykur Rizespor, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Bizim için 3 puan değerliydi

İlhan Palut 'Bizim adımıza iyi giden bir periyot vardı. Bunu bugün kendi sahamızda sürdürmek istiyorduk. Rakibimiz açısından baktığımızda onlar da tekrar bir çıkışa geçmek istiyordu. Maça iyi başladık. Arzulu başladık. Pozisyonlar ürettik. Koşularla, ortalarla denedik ve sonuçta güzel bir gol attık. İlk yarının sonlarına doğru açıkçası tempomuzda bir düşüş oldu ve top dönem dönem Hatayspor’da kaldı. 2. yarıda tekrar oyunun kontrolünü elimize aldık, pozisyonlar bulduk. Maçın genelinde rakibimize net bir şekilde gol pozisyonu şansı tanımadık. Bugün değerli bir galibiyet aldık. Yoğun bir maç periyoduna girişin ilk maçıydı. Bizim için 3 puan değerliydi. Çok kısa zamanımız var. Önümüzdeki maça hazırlanmak isteyeceğiz, oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Rizespor Hatayspor'u 2-0 mağlup etti

Önümüzdeki iki tane içeride rakiplerimizle oynayacağımız maçlar var

Volkan Demirel 'Bugünkü maçla artık aşağılarda mücadele edeceğimizi gösterdik. Önümüzdeki iki tane içeride rakiplerimizle oynayacağımız maçlar var. Bunları kazanıp yola devam etmek istiyoruz. Buraya puan veya puanları almaya geldik. İlk defa bir maça puan almaya geldim, puanlar da değil ama bugün beceremedik. Önümüzdeki maçlara bakıp sezon sonuna kadar inşallah en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız' şeklinde konuştu.

Rizespor Hatayspor'u 2-0 mağlup etti

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Depreminde Kedilerin Doğaüstü Yetenekleri Şaşırttı!

İzmir Depreminde Kedilerin Doğaüstü Yetenekleri Şaşırttı!