Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Real Madrid'in Arda Güler planı!

Real Madrid'in Arda Güler planı!

Arda Güler, sakatlığını geride bıraktı ve Real Madrid formasıyla sahaya dönüşe hazır.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Real Madrid'in Arda Güler planı!
KAYNAK: Haber Merkezi

NTV Spor haberine göre, Real Madrid'e transfer olan genç yetenek Arda Güler, uzun bir sakatlık sürecinin ardından son antrenmanda takımıyla birlikte çalıştı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin güvenini kazanan Arda Güler, yeni yılda Real Madrid formasıyla ilk maça çok yaklaştı.

Real Madrid'in Arda Güler planı!

Arda Güler'in iyileşme sürecinin son aşamaya geldiği ve teknik heyetin bu konuda artık emin olduğu belirtiliyor. Genç futbolcu, Noel tatilinde takım arkadaşları tatildeyken erken başladığı antrenmanlarla hızla formunu yakaladı. Son 1.5 aydır sakatlığından dolayı sahalardan uzak kalan Arda, sağ bacağındaki sakatlığı da geride bıraktı.

Real Madrid'in son antrenmanına katılan Arda Güler, takımla birlikte çalışarak hazır olduğunu gösterdi. Real Madrid kondisyoneri Antonio Pintus'un yönetiminde özel bir çalışma da gerçekleştiren genç oyuncu, Carvajal, Rodrygo ve Vinicius gibi oyuncularla birlikte iyileşme sürecini tamamladı.

Real Madrid'in Arda Güler planı!

Marca'nın haberine göre, Arda Güler'in Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkma olasılığı oldukça yüksek. İspanyol takımının hedefi, Arda'nın 2024'ün ilk maçında sahaya çıkmasını sağlamak. Eğer bir aksilik olmazsa, Arda Güler'in 18 yaşındaki yaşına rağmen, 3 Ocak Çarşamba günü Santiago Bernabeu'da oynanacak Mallorca maçında forma giymesi bekleniyor. Planlamaya göre, Arda, 6 Ocak'ta Kral Kupası'nda Arandina ile oynanacak maçta daha fazla süre alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hayvanları Koruma Derneği'nde horoz dövüştürdüler: 145 bin TL para cezası!

Hayvanları Koruma Derneği'nde horoz dövüştürdüler: 145 bin TL para cezası!