Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Kocaeli körfez ragbi tutkunun oyunu!

Kocaeli körfez ragbi tutkunun oyunu!

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Ragbi Takımları, 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek MEVLÜT ÖN U21 - 7’li Ragbi Şampiyona için hazırlıklarını sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli körfez ragbi tutkunun oyunu!
KAYNAK: İHA

Bu yıl, trafik kazasında hayatını kaybeden milli takım oyuncusu Mevlüt Ön anısına düzenlenen U21 Türkiye Şampiyonası, Kırıkkale'de düzenlenecek. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, hem kadın hem de erkek takımlarıyla bu prestijli şampiyonada temsil edilecek.

Her iki ragbi takımı da deneyimli antrenörleri İhsan Demir yönetiminde titizlikle hazırlanıyor. Hem kadın hem de erkek takımlarında 15'er sporcu bulunsa da, her maçta sadece 12 sporcu sahaya çıkabilecek. Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları, hem milli takıma verdiği yetenekli oyuncular hem de liglerde elde ettiği başarılarla Türkiye Ragbi sporunda önemli bir konum elde etmiştir.

Kadın ve erkek takımlarının bu önemli şampiyonada Körfez'i temsil edecek olmaları, bölgenin ragbi sporundaki yükselen yıldızları olduklarını bir kez daha kanıtlıyor. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü, sporun ruhunu ve rekabetçi ruhunu en iyi şekilde yansıtmaya devam ediyor. Şampiyonaya katılacak her iki takıma da başarılar dileriz.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sürpriz MTV borçları tehlikesi! Milyonlarca araç sahibini endişelendiriyor

Sürpriz MTV borçları tehlikesi! Milyonlarca araç sahibini endişelendiriyor