Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Petkimspor Fenerbahçe'ye karşı zorlanıyor

Petkimspor Fenerbahçe'ye karşı zorlanıyor

Petkimspor, Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final 1. maçında Fenerbahçe’ye deplasmanda 102-72 kaybederek bir üst tura yükselme şansını zora soktu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Petkimspor Fenerbahçe'ye karşı zorlanıyor
KAYNAK: İHA

Petkimspor, Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek finalinde Fenerbahçe'ye karşı zorlu bir mücadele verdi. İstanbul'da gerçekleşen Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final maçında Petkimspor, Fenerbahçe'ye karşı mücadele etti. Ancak İzmir ekibi, istediği performansı sahaya yansıtamadı ve maçı 102-72 kaybetti. Bu sonuçla seride 1-0 geriye düşen  Petkimspor, bir üst tura yükselme şansını zora soktu.

Petkimspor Fenerbahçe'ye karşı zorlanıyor

Maç sonrası yapılan açıklamalarda Petkimspor Başantrenörü Burak Gören, Fenerbahçe'nin etkili oyununu ve hızını vurgulayarak, rakibe saygı duyduklarını belirtti. Gören, takım olarak daha iyi ifade etmek için çaba sarf edeceklerini ve basketbol kalitesini sergilemeye çalışacaklarını ifade etti.

Petkimspor, serideki ikinci maçı evinde oynayacak. Kazanmaları durumunda serideki dengeyi sağlayacaklar. Ancak mağlup olmaları durumunda play-off çeyrek finalinde sezonlarını noktalayacaklar. Serideki üçüncü maç ise İstanbul'da gerçekleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pirinç Fiyatları Rekor Seviyede!

Pirinç Fiyatları Rekor Seviyede!