Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Pendikspor - Gaziantep FK Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Pendikspor - Gaziantep FK Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Pendikspor ve Gaziantep FK, Süper Lig'in 38. haftasında karşı karşıya geliyor. Pendikspor mucize peşinde koşarken, Gaziantep FK ligde kalmak için sadece bir puana ihtiyaç duyuyor. İşte maçın detayları...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pendikspor - Gaziantep FK Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Trendyol Süper Lig’de son haftaya girilirken, Pendikspor ve Gaziantep FK arasında oynanacak maç büyük önem taşıyor. Pendikspor, ligde kalma umudunu son haftaya taşırken, Gaziantep FK ise son haftalardaki yükselişiyle dikkat çekiyor. Geçen hafta Karagümrük'ü yenerek 41 puana ulaşan Gaziantep FK, bu sayede küme düşme hattının üzerine çıktı. Gaziantep ekibi için bir puan, ligde kalmayı garantilemek için yeterli olacak.

Pendikspor - Gaziantep FK Maçının Hakemi Kim?

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Pendikspor ve Gaziantep FK, Pendik Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Direnç Tonusluoğlu'nun yöneteceği maçta, yardımcı hakemler Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken görev alacak.

Pendikspor - Gaziantep FK Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Pendikspor - Gaziantep FK Maçı Saat Kaçta?

Pendikspor - Gaziantep FK maçı, 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.

Pendikspor - Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Pendikspor Mucize Peşinde

Süper Lig'de 37 puanı bulunan Pendikspor'un ligde kalma şansı oldukça düşük. İstanbul ekibinin ligde kalabilmesi için MKE Ankaragücü ile aynı puanda bitirmesi ve genel averajda rakibini geçmesi gerekiyor. Ancak son hafta öncesinde MKE Ankaragücü'nün -4, Pendikspor'un ise -30 averajı bulunuyor. Bu durumda Pendikspor'un mucize yaratması gerekiyor.

Gaziantep’e Beraberlik Yetecek

Puan cetvelinde 41 puanla 14. sırada yer alan Gaziantep FK, geçen hafta evinde en yakın takipçisi VavaCars Fatih Karagümrük'ü mağlup ederek küme düşme hattından kurtuldu. Gaziantep ekibi, Pendikspor karşısında alacağı bir puanla ligde kalmayı garantileyecek.

M’Bakata Forma Giyemeyecek

Fatih Karagümrük karşılaşmasında sakatlanan M'Bakata'nın tedavisi sürüyor. Bireysel olarak antrenmanlarını sürdüren M'Bakata, Pendikspor karşısında forma giyemeyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köpek uyutma yöntemi nedir? Köpeklerin uyutulması nasıl oluyor?

Köpek uyutma yöntemi nedir? Köpeklerin uyutulması nasıl oluyor?