Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Pendikspor evinde Trabzonspor'u ağırlıyor

Pendikspor evinde Trabzonspor'u ağırlıyor

Süper Lig'in 26. haftasında Pendikspor, sahasında Trabzonspor'u konuk edecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pendikspor evinde Trabzonspor'u ağırlıyor
KAYNAK: İHA

Pendikspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında evinde Trabzonspor'u konuk edecek. Pendik Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma öncesinde her iki takımın durumu ve maçın detayları merak konusu oldu.

Pendikspor'un Durumu

Kırmızı-beyazlı ekip, haftaya 26 puanla 18. sırada başlıyor. 25 maçta 6 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 11 beraberlik elde ettiler. İç saha performansları ise istikrarsız. Pendikspor, evinde oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Topladığı 15 puanla evinde ligde 18. sırada bulunuyor.

Trabzonspor'un Durumu

Trabzonspor ise 40 puanla 3. sırada bulunuyor. 25 maçta 12 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde ettiler. Deplasman performansları oldukça etkileyici. Trabzonspor, deplasmanda oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bu performansla deplasmanda 4. sırada yer alıyorlar.

Önemli Detaylar

Pendikspor'da Halil Akbunar, Adana Demirspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Welinton, Fredrik Midtsjö ve Alpaslan Öztürk sarı kart sınırında bulunuyorlar. Bu oyuncular, Trabzonspor maçında sarı kart görmeleri halinde Sivasspor maçında cezalı duruma düşecekler.

Pendikspor'un Çıkışı

Pendikspor, son dönemde ligde önemli bir çıkış yakaladı. Son 8 maçlarında sadece bir kez mağlup olan ekip, 3 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Ligde kalma mücadelesi veren Pendikspor, Trabzonspor karşısında galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Hakem ve Yardımcıları

Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Maçın 4. hakemi ise Ömer Faruk Turtay olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da Uy*şturucu Operasyonunda 461 Kilogram Madde Ele Geçirildi

İstanbul'da Uy*şturucu Operasyonunda 461 Kilogram Madde Ele Geçirildi