Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Ozan Tufan Hull City'ye galibiyeti son dakikalarda getirdi

Ozan Tufan Hull City'ye galibiyeti son dakikalarda getirdi

Ozan Tufan, Hull City'nin Middlesbrough'yu yenmesinde kahraman oldu

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ozan Tufan Hull City'ye galibiyeti son dakikalarda getirdi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Hull City, deplasmanda Middlesbrough'yu 2-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Bu galibiyette Ozan Tufan, takımına galibiyeti getiren golü atarak büyük rol oynadı. Karşılaşmaya yedek başlayan Ozan Tufan, 61. dakikada oyuna girdi ve 82. dakikada takımına galibiyeti getiren golü attı. Bu gol, Ozan Tufan'ın bu sezonki beşinci golü oldu.

Ozan Tufan Hull City'ye galibiyeti son saniyelerde getirdi

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında, Ozan Tufan hakkında övgü dolu sözler sarf etti ve 'Ozan Tufan muhteşemdi ve oyuna büyük bir fark kattı. Her oyuncu değişikliği oyuna olumlu katkı sağladı. Bu gerçekten sevindirici ve iyi bir oyuncu grubuna sahip olduğumuzun göstergesi' ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan Hull City'ye galibiyeti son dakikalarda getirdi

İngiliz basını da Ozan Tufan'ın performansını övdü. Hull Daily Mail Gazetesi'nde Ozan Tufan için "Hull City'nin Riverside'da Middlesbrough'yu 2-1 mağlup ettiği maçta yedek oyuncu Ozan Tufan kahramandı. Türk milli oyuncu, Hull'un galibiyeti için 82. dakikada kaleye ateş açtı' yorumu yapıldı.

Maç haberinde Ozan'a 10 üzerinden 7 puan verilirken, tecrübeli orta saha oyuncu için 'Kaleci Seny Dieng'in kalesine harika bir şut attı ve nakavt darbesini indirmek için ders niteliğinde bir an yarattı' ifalederini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri Kocasinan'da mahkemeden satılık 90 m² daire

Kayseri Kocasinan'da mahkemeden satılık 90 m² daire