Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Oltu dünya şampiyonunu bağrına bastı

Oltu dünya şampiyonunu bağrına bastı

Almanya'da düzenlenen 21 Ekim tarihli şampiyonada Boşnak rakibi Edin Puhalo'yu mağlup ederek Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonluğu unvanını kazanan Fırat Arslan, altın kemeriyle birlikte Oltu'da coşkuyla karşılandı.Ol

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Oltu dünya şampiyonunu bağrına bastı
KAYNAK: İHA

Şampiyonluk öncesi Erzurum Palandöken Dağında idman yaptığı dönemde işadamı Öner Elibol’un misafiri olarak Oltu’da söz veren Arslan, Oltu'ya geri dönerek sözünde durdu. Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Urkuç ve işadamı Harun Çiloğlu ile birlikte Oltu’ya gelen heyet, işadamı Öner Elibol tarafından karşılandı.

AW079035_06

Gençlerle bir araya geldi

Oltu Kaymakamı İbrahim Gökmen, dünya şampiyonu Fırat Arslan'a Oltu taşı tespih hediye etti ve ardından altın kemerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Sporcuya Oltu cağ kebabı ikram edilerek geleneksel lezzetlerle buluşturulan Arslan, Oltu Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi.

AW079035_10

Anlam dolu bir hediye verildi

Yemek sonrası Oltu Gençlik Merkezi’nde düzenlenen özel konserde müzik öğretmenleri tarafından sergilenen performansı dinleyen Arslan, Oltu Taşı İş Merkezi'ni ziyaret etti. Oltu Taşı El Sanatları Derneği Başkanı Ertuğrul Asan tarafından hediye edilen Oltu taşı tesbihi ile anlam dolu bir hediye alan Arslan’ın eşine ise işadamı Öner Elibol, Oltu zümrütünden özel bir takı seti armağan etti.

AW079035_08

Fırat Arslan'ın Oltu'daki ziyareti, şampiyonun sadece spor alanındaki başarılarıyla değil, aynı zamanda verdiği sözü tutarak Oltu'yu onurlandırmasıyla da unutulmaz anılara dönüştü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
THY'nin en ucuz ve en pahalı uçak biletleri belli oldu! Uçak biletleri arasındaki fark dikkat çekti

THY'nin en ucuz ve en pahalı uçak biletleri belli oldu! Uçak biletleri arasındaki fark dikkat çekti