Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Okan Buruk: "İcardi milli ara sonrası daha iyi olacak"

Okan Buruk: "İcardi milli ara sonrası daha iyi olacak"

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Rizespor'u 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle 8 maçlık galibiyet serisini sürdüren Galatasaray, puanını 28'ye çıkardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okan Buruk: "İcardi milli ara sonrası daha iyi olacak"
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Rizespor gibi zor bir deplasmandan 3 puanla dönmek çok önemliydi. Ligde galibiyet serisini devam ettirmek değerli. Bu tür maçlarda rakiplerimizin bize göre daha konsantre şekilde başlayacağını biliyorduk. Bize göre daha dinlenmiş durumdalardı. Şampiyonlar Ligi üstüne bu tarz maçları oynamak zordur. Rakip futbolcular oyunun genelinde topu bize verdiler. Bireysel performanslarımız biraz daha iyi olmak zorundaydı. Gereken üretkenliği gösteremedik. Karşımızda çok dirençli bir rakip vardı. Ceza sahasına giriyoruz ama oyuncuları doğru şekilde topla buluşturamadıktan sonra bir anlamı olmuyor. Burada son pas, son orta konusunda daha doğru olmak zorundayız" dedi.

İcardi'nin durumu

Mauro İcardi'nin maç günü iğne olduğunu hatırlatan Buruk, "Onun için çok çok zor ama çok fedakâr. Yaptığıyla Galatasaray'ı ne kadar sevdiğini gösteriyor. Milli ara dinlenme fırsatı olacak. Bu aralıkta tedavisine devam edecek. İnşallah milli aradan sonra daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Buruk, İcardi'nin milli ara sonrası daha iyi olacağını belirterek, "İcardi, milli ara sonrası daha iyi olacak. Tedavisine devam edecek. Kendisine güveniyoruz. İnşallah milli aradan sonra daha fazla süre alabilecek ve takımına katkıda bulunabilecek" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Muratpaşa'da 139 m² mahkemeden satılık arsa

Antalya Muratpaşa'da 139 m² mahkemeden satılık arsa