Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Nuri Şahin ligde stresli!

Nuri Şahin ligde stresli!

Geçen sezonu kulüp rekorları kırıp bitiren Nuri Şahin, Antalyaspor'un başında bu seneye kâbus gibi bir başlangıç yaptı. 8 maç sonunda 7 puanda kalan genç teknik adam, ilk 5 hayaliyle girdiği ligde stresli günler yaşıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nuri Şahin ligde stresli!

Antalyaspor, Nuri Şahin yönetiminde geçen sezon elde ettiği başarılarla, kulüp tarihinde 5 rekor kırıp, 1 rekoru da egale etmişti. Kırmızı-Beyazlılar Şahin yönetiminde en fazla puan topladığı sezonunu yaşadı. Daha önce en fazla 58 puan kazanan bunu 59'a yükseltti.

Sezonu rakip kaleye 54 gol atarak tamamlayan Antalyaspor, 53 olan rekorunu yeniledi. Kırmızı-Beyazlılar yenilmezlik serisini de 13 maçtan 16 maça yükselterek, yeni bir rekora imza attı. Kulüp tarihinde daha önce 9 maç olan sahasındaki yenilmezlik rekorunu 14 maça yükselten Antalya, 8 maçlık deplasman yenilmezlik rekorunu da egale etti.

Bu sezona büyük umutlarla girip Fernando ve Wrigt gibi birbirinden önemli yıldızları devlerin istemesine karşın takımda tutmayı başaran, flaş takviyelerle gücüne güç katan Akdeniz ekibinin hedefi en azından ligde ilk 5'te yer almaktı.

8 MAÇTA 2 GALİBİYET

8 haftada sadece 2 maç kazanabilen, son 5 maçının 4'ünü kaybedip 1 puan çıkarabilen Antalyaspor bu hafta derbide Alanyaspor 'la kozlarını paylaşacak. HABER MERKEZİ 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
FİNİKE’DE AMATÖR SPOR ETKİNLİKLERİ YAPILDI

FİNİKE’DE AMATÖR SPOR ETKİNLİKLERİ YAPILDI