Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor MSK 2024-2025 Sezonu Kombine Satışlarına Başladı

MSK 2024-2025 Sezonu Kombine Satışlarına Başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, 2024-2025 sezonu için kombine bilet satışlarına başladı. Taraftarlar, QR kod ile kolayca giriş yapabilecekleri bu yeni sistem sayesinde maçları sıra beklemeden izleyebilecekler.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MSK 2024-2025 Sezonu Kombine Satışlarına Başladı
KAYNAK: İHA

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), 2024-2025 sezonu için kombine bilet satışlarına başladı.

Servet Tazegül Spor Salonu'nda Büyük Heyecan

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi play-off final serisinde uzun ve zorlu bir mücadelenin ardından şampiyon olarak 10 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, yeni sezonda Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynayacağı tüm iç saha karşılaşmalarında taraftarın desteğini bekliyor. Bu heyecana basketbolseverleri de ortak etmek amacıyla kombine satışlarına hız verdi.

A W258756 02

Taraftarlar, QR Kod İle Kolay Giriş Yapabilecek

Taraftarlar, kendilerine ayrılan bölümlerde rahat ve sıra beklemeden karşılaşmaları izleyebileceği kombine biletlerine, Mobilet uygulamasından veya web adresi üzerinden erişim sağlayabilecek. Mobilet'te oluşturacakları hesaplar üzerinden üyeliklerini ve koltuklarını görüntüleyebilecek kombine sahipleri için fiziksel bir kombine kartı üretilmeyecek. Taraftarlar, cep telefonunu kullanarak uygulama üzerinden oluşturacakları QR kod ile müsabakalara giriş yapabilecek.

Yeni Sezonun Heyecanı

MSK, 2024-2025 sezonunda taraftarlarını en iyi şekilde ağırlamayı hedefliyor. Yeni sezonda, taraftarların Servet Tazegül Spor Salonu’nda oluşturacağı coşku ve destekle, takımın daha büyük başarılara imza atması bekleniyor. Kombine bilet sahipleri, sezon boyunca tüm iç saha maçlarını kaçırmadan takip edebilecekler.

Taraftar İçin Büyük Kolaylık

Mobilet uygulaması ile taraftarlara büyük kolaylık sağlanacak. Taraftarlar, kombine biletlerini cep telefonlarından kolayca yönetebilecek, uygulama üzerinden koltuk bilgilerine anında ulaşabilecek ve QR kod ile hızlıca giriş yapabilecek. Bu yenilikçi sistem, taraftarların maç günü yaşadığı zaman kaybını ortadan kaldıracak ve maç keyfini artıracak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmara Denizi kızıl yosunlara esir oldu

Marmara Denizi kızıl yosunlara esir oldu