Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Mesut Özil Üsküdar'da Camii Temizliğine Yardım Etti ve Sosyal Medyada Takdir Topladı

Mesut Özil Üsküdar'da Camii Temizliğine Yardım Etti ve Sosyal Medyada Takdir Topladı

Dünya çapında ünlü futbolcu Mesut Özil, Üsküdar'da cami temizliğine yardım ederken görüntülendi. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu anlamlı davranışıyla takdir topladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Bir dönem Fenerbahçe forması da giymiş olan dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, Üsküdar'da bulunan Şemsi Ahmet Paşa Camii'nin temizliğine yardım ettiği anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Videoyu izleyenler, Özil'e övgüler yağdırarak desteklerini iletti.

Mesut Özil, Spordan Sonra Topluma Hizmet Ediyor

Futbol kariyerini noktaladıktan sonra spora ve topluma hizmete yönelen Mesut Özil, Üsküdar'daki Şemsi Ahmet Paşa Camii'nin temizliğine katılarak dikkatleri üzerine çekti. Değişimiyle adından söz ettiren yıldız oyuncu, cami temizliğine destek verirken görüntülendi.

Özil'in Davranışı Takdir Topladı

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil'in cami temizliğine yardım ettiği video, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Özil, gösterdiği bu anlamlı davranışıyla takdir topladı ve sevenlerinden büyük destek gördü.

Sevenlerinden Övgü Dolu Yorumlar

Mesut Özil'in cami temizliğine katkıda bulunduğu video, izleyenlerden büyük beğeni topladı. Sevenleri, videonun altına "Allah razı olsun", "Rabbim sayısını artırsın", "Adamsın reis", "Allah kalbine göre versin" gibi övgü dolu yorumlar yaparak Özil'e desteklerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin temmuz ihracatı 22,5 milyar dolar oldu!

Türkiye'nin temmuz ihracatı 22,5 milyar dolar oldu!