Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Melikgazi Kayseri Basketbol Galatasaray'ı yendi

Melikgazi Kayseri Basketbol Galatasaray'ı yendi

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde heyecan devam ediyor. Bu kez Melikgazi Kayseri Basketbol evinde Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşma oldukça çekişmeli geçti ve Melikgazi Kayseri Basketbol sahadan 105-97'lik skorla galip ayrıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Melikgazi Kayseri Basketbol Galatasaray'ı yendi

Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Melikgazi Kayseri Basketbol, evinde Galatasaray'ı ağırladığı maçta sahadan galibiyetle ayrıldı. Melikgazi Kayseri, sezonun 26. haftasında Galatasaray karşısında oynadığı mücadeleden 105-97'lik skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla sarı kırmızılılar, ligdeki 11. galibiyetini elde etti.

Ligdeki Durum

Melikgazi Kayseri Basketbol, Galatasaray'ı mağlup ederek ligdeki üst üste ikinci galibiyetini aldı. Takım, oynadığı 25 maçta 11 galibiyet ve 13 mağlubiyetle 35 puan topladı. Sezonda Bursa Uludağ Basketbol, İlkem Yapı Tarsusspor, Emlak Konut, Çankaya Üniversitesi, İzmit Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor, ÇBK Mersin ve Galatasaray gibi önemli rakipleri mağlup ederken, Nesibe Aydın, Beşiktaş, Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol, OGM Ormanspor, Fenerbahçe, Botaş ve İlkem Yapı Tarsusspor'a yenildi.

Gelecek Maç

Melikgazi Kayseri Basketbol, ligin 27. haftasında 2 Mart'ta deplasmanda lider Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bu önemli mücadele öncesi takım, Galatasaray galibiyetiyle moral buldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Engelli Dostu Uygulama: Nostalji Tramvay Hattı

Antalya’da Engelli Dostu Uygulama: Nostalji Tramvay Hattı