Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Melih Mahmutoğlu: 'İki maçlık süreci 2'de 2 yapmak istiyoruz

Melih Mahmutoğlu: 'İki maçlık süreci 2'de 2 yapmak istiyoruz

A Milli Erkek Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu, İtalya ve İzlanda ile oynayacakları maçlardan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Melih Mahmutoğlu: 'İki maçlık süreci 2'de 2 yapmak istiyoruz
KAYNAK: İHA

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu'nda İtalya ve İzlanda ile oynayacağı müsabakalara odaklanırken, kaptanları Melih Mahmutoğlu, bu önemli süreçte galibiyet hedeflediklerini ifade etti.

Melih Mahmutoğlu, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen medya gününde yaptığı açıklamalarda, milli takım olarak herkesin gururlu olduğunu belirtirken, özellikle İtalya ile oynayacakları müsabakanın büyük önem taşıdığını vurguladı.

Melih Mahmutoğlu, 'Milli takımda olmaktan dolayı hepimiz gururluyuz. Çok önemli 2 tane maçımız var. Özellikle İtalya ile karşılaşacağımız müsabaka bizim için çok değerli olacak. Çünkü böyle bir maçı kazanmaya, takım ve basketbol camiası olarak ihtiyacımız var. Takım olarak bizi ileriye götürecek bir maç. Tabii ki İtalya da güçlü bir kadro ile karşımızda olacak. Bunu da başaracak güçteyiz. İyi de bir kadroya sahibiz. Zamanla daha iyi bir takım olacağız. İki maçlık bu süreci 2’de 2 yaparak geçmek istiyoruz' diye konuştu.

Mahmutoğlu, 'Evimizde oynayacağımız İzlanda maçında da güzel bir ev sahibi ortamı olacağından da eminim. Takımdaki tüm oyuncular için verimli bir süreç geçmesini umuyorum. NBA haricinde tüm oyuncuların bizimle olacak olması da maçlardaki kaliteyi de arttıracaktır' değerlendirmelerinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şükrü Genç Sarıyer'den bağımsız aday oldu

Şükrü Genç Sarıyer'den bağımsız aday oldu