Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Manisaspor'da İstifalar Devam Ediyor!

Manisaspor'da İstifalar Devam Ediyor!

Manisaspor'da yönetimsel kriz büyüyor. Yedek yönetim kurulu üyesi Nadir Uzbasan, Manisaspor'daki görevlerinden istifa etti. Bu gelişme, kulüpteki ikinci istifa olarak dikkat çekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisaspor'da İstifalar Devam Ediyor!
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Manisaspor, Süper Lig'den Manisa Süper Amatör Lig'e kadar gerileyen bir geçmişin ardından yönetimsel istifalarla sarsılmaya devam ediyor.

Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Okay'ın ardından, yedek yönetim kurulu üyesi Nadir Uzbasan da kulüpteki görevlerinden ayrıldığını duyurdu. Bu istifa, Manisaspor'daki mevcut yönetim krizinin derinleştiğini gösteriyor.

Nadir Uzbasan'ın İstifası

Nadir Uzbasan, 26 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla yedek yönetim kurulu üyeliği ve kongre üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Uzbasan, Manisaspor'dan ayrılma kararını verdiğini duyururken, kulüpteki yönetimsel belirsizlikler ve zorluklar nedeniyle böyle bir adım attığını belirtti.

Yasin Okay'ın İstifası

Manisaspor'daki ilk istifa haberi, 14 Ağustos'ta Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Okay'dan geldi. Okay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 1984/85 sezonunda başlayan Manisasporluluğunun sona erdiğini ve yönetim kurulu üyeliği ile kongre üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Okay, "İyi günde kötü günde 40 yıl mücadele verdim. Artık pes..." ifadelerini kullanarak, kulüpten ayrılma kararının arkasındaki nedenleri özetledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Belçika'da 9 Haziran'daki Seçimin Ardından Hükümeti Kurma Çalışmaları Devam Ediyor

Belçika'da 9 Haziran'daki Seçimin Ardından Hükümeti Kurma Çalışmaları Devam Ediyor