Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Manavgat Belediye Başkanı Kara genç güreşçilerle buluştu

Manavgat Belediye Başkanı Kara genç güreşçilerle buluştu

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, genç güreşçilerle bir araya gelerek, ata sporumuza katkı sağlayacak tüm çalışmaları özenle yerine getireceklerini belirtti. Öncesinde yapılacak olan 11’nci Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi genç pehlivanlarla moral buluşması gerçekleştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat Belediye Başkanı Kara genç güreşçilerle buluştu
KAYNAK: İHA

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, 11’nci Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi genç güreşçilerle bir araya gelerek, "Ata sporumuza katkı sağlayacak tüm çalışmaları özenle yerine getireceğiz" dedi.

Başkan Kara, Genç Pehlivanlarla Antrenman Öncesi Buluştu

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, 10-11-12 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 11’nci Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde antrenman yapan genç pehlivanlarla bir araya geldi. Antrenman öncesinde sporcularla moral ve motivasyon buluşması gerçekleştiren Kara, genç pehlivanların hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

A W179277 06

Genç Sporcularla Yakından İlgilendi

Manavgat Belediyesi'nde gerçekleştirilen antrenmanı izleyen Başkan Kara, genç sporcularla yakından ilgilenerek onlarla uzun sohbetler gerçekleştirdi. Güreş koordinatörü Abdullah Seçim'den yapılan hazırlıklar hakkında detaylı bilgi alan Başkan Kara, genç pehlivanlara desteklerini belirtti.

"Spora Her Zaman Destek Vereceğim"

Kendisinin de okul yıllarında minder güreşiyle ilgilendiğini ve çeşitli müsabakalara katıldığını belirten Kara, sporun önemine vurgu yaparak genç sporculara her zaman destek olacağını ifade etti. Başkan Kara, genç pehlivanlardan şampiyonluk sözü aldı.

A W179277 04

Manavgat'ın Sporla Anılan Kent Olması Hedefleniyor

Başkan Niyazi Nefi Kara, Manavgat Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde sporcu kardeşlerini ziyaret ederek moral ve destek vermek istediklerini belirtti. Kara, Manavgat'ın gençlerin ve çocukların başarılarıyla anılacak bir kent olması hedefiyle hareket ettiklerini dile getirdi. Başkan Kara, "Çocuklarımız hayatın her alanında başarıya odaklanmalı. Bizler de Manavgat Belediyesi olarak onlara destek olacağız ve kentimizin adı şampiyonluklarla, başarılarla anılacak" dedi.

Tüm Sporculara Başarılar Dileği

Müsabakalara katılacak olan tüm sporculara şimdiden başarılar dileyen Başkan Kara, "Ata sporumuza katkı sağlayacak tüm çalışmaları özenle yerine getireceğiz" sözleriyle sporun önemine dikkat çekti.

A W179277 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AKP'de Çatırtılar Başladı! "Parti Değiştiren Eski AKP'lilere Hesap Soracağız"

AKP'de Çatırtılar Başladı! "Parti Değiştiren Eski AKP'lilere Hesap Soracağız"