Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Maçta kalp krizi geçiren eski futbolcu kurtarılamadı

Maçta kalp krizi geçiren eski futbolcu kurtarılamadı

Mardinspor'un sevilen ismi Metin Can Yücesoy, maç esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mardinspor camiası yasa büründü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Maçta kalp krizi geçiren eski futbolcu kurtarılamadı

Mardinspor'un unutulmaz futbolcularından Metin Can Yücesoy (59), Kızıltepe İlçe Stadı'nda eski takım arkadaşları ile bir araya geldiği maç sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Türk futboluna damga vuran isimlerden biri olan Yücesoy'un ani vefatı, futbol camiasını derin bir üzüntüye boğdu.

Maçta Kalp Krizi Geçiren Eski Futbolcu Kurtarılamadı (2)

Futbol Sahasında Son Anlar

Akşam saatlerinde Kızıltepe İlçe Stadı'nda eski futbolcu arkadaşları ve masterler takımında yer alan Metin Can Yücesoy, maçın ortasında aniden fenalaşarak yere düştü. Olayın hemen ardından takım arkadaşları, Yücesoy'a acil müdahalede bulunarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Hastanedeki Çabalar Yetersiz Kaldı

Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesine rağmen Yücesoy, Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Türk futbolunun önemli isimlerinden birinin kaybı, spor dünyasında büyük bir boşluk bıraktı.

Maçta Kalp Krizi Geçiren Eski Futbolcu Kurtarılamadı Result

Cenaze Otopsi İçin Hastane Morguna Kaldırıldı

Metin Can Yücesoy'un cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Mardinspor camiası ve sevenleri, efsane futbolcunun ardından duydukları üzüntüyü sosyal medya üzerinden paylaşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alman turist ölümden döndü

Alman turist ölümden döndü