Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Konyaspor Yönetimi Gelecek Sezon İçin Planlarını Açıkladı

Konyaspor Yönetimi Gelecek Sezon İçin Planlarını Açıkladı

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, kulübün gelecek planlamaları ve borç yapılanması hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Transfer yasağı ve kulüp politikalarıyla ilgili önemli detaylar paylaşıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaspor Yönetimi Gelecek Sezon İçin Planlarını Açıkladı
KAYNAK: İHA

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 2023-2024 sezonunu değerlendirmek ve gelecek sezon hakkında açıklamalarda bulunmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Zorlu bir sezonun ardından ligde kalmalarının sevincini dile getiren Başkan Korkmaz, "Hep birlikte ligde zorlu bir süreci geride bıraktık. Ancak şükürler olsun ki buradayız. Süper Lig'de yolculuğumuza devam ediyoruz. Yönetim olarak göreve devam etme kararı aldık ve herhangi bir teknik direktör arayışında değiliz" şeklinde konuştu.

Borç Durumu ve Yönetim Politikaları

Başkan Korkmaz, kulübün borç durumu hakkında da açıklamalarda bulundu. Göreve geldiklerindeki borçla şu anki borçları arasındaki farkı vurgulayan Başkan, "27 Kasım'da göreve geldiğimizde borcumuz yaklaşık olarak 830 milyon lira civarındaydı. Şu an itibariyle ise borcumuz yaklaşık 1 milyar 50 milyon lira civarında. Cari borçlar dahil kulübün borcu bulunmaktadır. Konyaspor'un borç yapısıyla ilgili ciddi bir sorunla karşı karşıyayız" dedi.

A W217603 02

Transfer Yasağı ve Kulüp Politikaları

FIFA'dan aldıkları transfer yasağını en kısa sürede kaldırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Korkmaz, Galatasaray maçı öncesinde yeni bir ceza aldıklarını ifade etti. Başkan, "Türkiye Futbol Federasyonu ve FIFA'dan aldığımız ekstra cezalar mevcut. Galatasaray maçı öncesinde bir ceza daha aldık. Bu cezalar arasında kadro yapılanmasıyla ilgili bir yaptırım da bulunmakta. Asıl sorunumuz ise transfer yasağını kaldıramamamız durumu. Bu durumu göz önünde bulundurarak, lisanslı oyuncularla sadece sözleşme yapabiliyoruz. Alt yapıdaki oyuncularımızın lisanslarını çıkartamıyoruz. Ancak bu yasağı kaldıracağız ve sonrasında hangi planlama doğrultusunda devam edeceğimize karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

Beklenmedik Borç Yapısıyla Karşılaşma

Önceki yönetimde de bulunmalarına rağmen, göreve geldiklerinde beklenmedik bir borç yapısıyla karşılaştıklarını söyleyen Başkan Korkmaz, "Fatih Özgökçen yönetimi sırasında kısa bir süre görev almamıza rağmen, aslında biz misafir konumundaydık. Bugün kulübün borç yapısı ve mevcut durumu hakkında herhangi bir yöneticimiz bilgi sahibi. Bu konularda bazı sıkıntılar yaşadık. Beklediğimizin aksine, karşılaştığımız borç yapısıyla ilgili biraz şaşırdık" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İl Bilge Hatun Vakfı kuruldu! Kurucuları kimler? Yönetiminde kimler var?

İl Bilge Hatun Vakfı kuruldu! Kurucuları kimler? Yönetiminde kimler var?