Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Konyaspor Marko Jevtovic'i 2 Yıllığına Kadrosuna Kattı

Konyaspor Marko Jevtovic'i 2 Yıllığına Kadrosuna Kattı

Konyaspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, orta saha oyuncusu Marko Jevtovic ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaspor Marko Jevtovic'i 2 Yıllığına Kadrosuna Kattı
KAYNAK: İHA

Konyaspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, orta saha oyuncusu Marko Jevtovic ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreni Konyaspor Müzesi'nde gerçekleşti ve kulüp yetkililerinin yanı sıra futbolcu da katıldı.

Jevtovic: "Konya Benim İkinci Evim"

İmza sonrası konuşan Marko Jevtovic, "Konya benim ikinci evim diyebilirim. Burada çok güzel dostluklar edindim. Tekrar Konya'da ve Konyaspor'da olmak benim için büyük mutluluk. Bu güzel ailenin bir parçası olmak harika bir duygu. Yeni sezonda taraftarımızla büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum" dedi.

Çağlar Çelik: "Farklı Mevkiler İçin Çalışmalar Devam Ediyor"

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkut Çağlar Çelik ise transferle ilgili olarak, "Marko Jevtovic camiamızın sevdiği bir isim. Kendisi ve ailesi Konya'da olmayı çok istedi. Transfer sürecini başarıyla tamamladık. Jevtovic'in takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Yeni sezon öncesi farklı mevkiler için transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" şeklinde konuştu.

Gaziantep FK'dan transfer edilen Jevtovic, Konyaspor formasını üç sezon boyunca giymişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Yüksek Nem Bunalttı

Antalya'da Yüksek Nem Bunalttı