Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan Ayrıldı: Veda Töreni Düzenlendi

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan Ayrıldı: Veda Töreni Düzenlendi

Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'dan ayrılarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde duygusal bir veda gerçekleştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan Ayrıldı: Veda Töreni Düzenlendi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Portekiz temsilcisi Benfica'ya transfer olması nedeniyle Galatasaraylı teknik ekip ve futbolcularla Florya'da duygusal bir veda gerçekleştirdi. Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı kulübün kendisi için özel bir yer tuttuğunu belirtirken, "Sahada her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bundan sonra hedeflerim, sadece kendi performansımı artırmakla kalmayıp aynı zamanda Galatasaray camiasını ve taraftarlarını gururlandırmak olacak" dedi.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan Ayrıldı: Veda Töreni Düzenlendi

Aktürkoğlu'nun Veda Konuşması

Veda etme anında duygusal anlar yaşayan Kerem Aktürkoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Gerçekleşen vedalaşma töreninde, Galatasaray taraftarlarına ve camiasına teşekkürlerini iletti. Aktürkoğlu konuşmasında, "Portekiz'e gitmeden önce son günümde sizi görmek istedim. Çünkü buranın benim için yeri çok farklı, Galatasaray'ın benim için yeri çok farklı. Çok güzel arkadaşlıklar, duygular biriktirdim hem bu sahada hem stadyumda. Herkesin benim üzerimde çok emeği var. O yüzden herkese teşekkür ederim. Ben Kerem Aktürkoğlu olduysam bu tek başına olmuş bir şey değil. Galatasaray'ın benim üzerimde çok emeği olduğu için bu formaya, armaya, camiaya çok büyük borcum var. Bu borcu da burada oynarken belki ödeyememiş olabilirim, ödemeye çalıştım. Sahada her zaman yüzde 100'ümü vermeye çalıştım. Bundan sonraki hedeflerim hem kendim için aynı zamanda Galatasaray camiasını, taraftarını ve sizleri gururlandırmak olacak. Beni ben olduğum için, kabul ettiğiniz için, davranışlarımı, bazen istemeden kırdığım, üzdüğüm biri varsa beni affetsin. Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız, kendinize çok iyi bakın. Hak etmiş olduğumuz 2 şampiyonluğun üzerine 3. şampiyonluğu da bir taraftar olarak sizi destekleyerek izleyeceğim" şeklinde konuştu.

Okan Buruk'un Veda Mesajı

Teknik direktör Okan Buruk da Aktürkoğlu için övgü dolu sözler sarf ederek,  "İdeallerin vardı, istiyordun. Belki transferin son gününde gerçekleşti ama çok başarılı olacağına inanıyorum. Orada hem Galatasaray'ı hem de Türkiye'yi temsil edeceksin. Yolun açık olsun" dedi.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan Ayrıldı: Veda Töreni Düzenlendi

Duygu dolu anlar ile Tesislerden Ayrıldı

Veda anında duygusal bir an yaşayan 25 yaşındaki futbolcu, takım arkadaşlarının oluşturduğu koridor arasından geçerek tesislerden ayrıldı. Galatasaraylı taraftarlar da Kerem Aktürkoğlu'na vedasında büyük sevgi ve destek gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri ve Diyarbakır Merkezli Siberağ-6 Operasyonu 3 Milyar TL Vurgun

Kayseri ve Diyarbakır Merkezli Siberağ-6 Operasyonu 3 Milyar TL Vurgun