Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray, evinde Gaziantep Futbol Kulübü'nü ağırlayacak. Galatasaray Gaziantep FK maçı ne zaman saat kaçta?...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Galatasaray Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Galatasaray, bu sezonki Süper Lig performansıyla dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılı ekip, oynadığı dört karşılaşmada da galibiyet elde ederek zirveye yerleşti. Son olarak Rizespor'u 5-0 yenerek moral bulan Okan Buruk'un öğrencileri, bu sezon 14 gol atıp, kalesinde sadece 3 gol gördü. Ancak, Galatasaray'da Gaziantep FK maçı öncesi sakatlıklar ve cezalar nedeniyle eksik oyuncular bulunuyor. Mauro Icardi ve Hakim Ziyech, sakatlıkları nedeniyle maçta görev alamayacak. Ayrıca, yeni transferler Rolland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, statü gereği bu maçta yer almayacak.

Galatasaray Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Gaziantep FK'nın Durumu

Gaziantep Futbol Kulübü, sezona 3 puanla 14. sırada başlamıştı. Kırmızı-siyahlı ekip, ligde son iki maçında puan alamadı. İlk hafta Sipay Bodrum FK'yi mağlup eden Gaziantep, sonrasında Samsunspor'a 1-0 ve Net Global Sivasspor'a 3-2 yenildi. Bu sezon İstanbul takımlarıyla karşılaşmalarda ise, Gaziantep FK'nın iyi bir performans sergilediği görülüyor.

Galatasaray Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Tarihi Karşılaşmalar ve İstatistikler

Galatasaray ile Gaziantep FK, lig tarihinde 11 kez karşılaştı. Galatasaray, bu karşılaşmalardan 8'ini galibiyetle tamamladı. Gaziantep FK'nın, Galatasaray'a karşı tek galibiyeti 2021-2022 sezonunun ikinci yarısında 3-1'lik skorla geldi. Son maçta ise Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın son dakikada attığı golle 2-1 galip gelmişti.

Öne Çıkan İstatistikler ve Notlar

  • Galatasaray: Bu sezon Süper Lig'de oynadığı dört maçı da kazandı. Lig tarihinde sadece üç sezona beşte beş yaparak başladı (2009/10, 1998/99, 1994/95).
  • Gaziantep FK: Selçuk İnan göreve geldikten sonra İstanbul takımlarıyla oynadığı dört Süper Lig maçını da kazandı. Bu maçların üçünde kalesini gole kapattı.
  • Dries Mertens 2024 takvim yılında Süper Lig'de en fazla golde payı bulunan oyuncu olan Mertens, Türkiye kariyerinde gol katkısı yapamadığı takımlar arasında Gaziantep FK'yı da barındırıyor.
  • Barış Alper Yılmaz son üç Süper Lig maçında birer gol kaydeden Yılmaz, profesyonel kariyerinde ilk kez üst üste dört lig karşılaşmasında fileleri havalandırmak istiyor.
  • Alexandru Maxim Gaziantep FK formasıyla Galatasaray’a rakip olduğu sekiz Süper Lig maçında altı gole doğrudan katkı sağladı (3 gol & 3 asist).

Galatasaray Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynanacak bu mücadele, 17 Eylül Salı günü saat 20.00'de başlayacak ve beIN SPORTS 1 ekranlarından anlık olarak yayınlanacak.

Galatasaray Gaziantep FK muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Sara, Mertens, Yunus, Barış, Batshuayi.

Gaziantep FK: Dioudis, Ertuğrul, Viana, Saborit, Emre Taşdemir, Ogün, Mandouki, Kozlowski, Sorescu, Maxim, Kodro.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekliler İçin Kredi Müjdesi! 20 Eylül'e Kadar Başvurabilirsiniz!

Emekliler İçin Kredi Müjdesi! 20 Eylül'e Kadar Başvurabilirsiniz!