Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Mehmet Aurolio: ''Zor bir mücadele verdik''

Mehmet Aurolio: ''Zor bir mücadele verdik''

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, Adana Demirspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyet sonrası maçı değerlendirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mehmet Aurolio: ''Zor bir mücadele verdik''
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio , Adana Demirspor karşısında alınan galibiyet sonrasında açıklamalar yaptı. Takımının zor bir maç çıkardığını söyleyen Aurelio, "Öncelikle bu akşam Adana Demirspor'a karşı oldukça zor bir mücadele verdik. Maçtan önce de zor geçeceğini söylemiştim. Larsson'un golüyle ilerledik, rakibimiz duran toptan beraberliği yakaladı" dedi.

 ''Zor bir mücadele verdik''

“HARİKA BİR ZAFER”

Son dakikaya kadar mücadeleden vazgeçmediklerini söyleyen Aurelio, "Samudio'nun attığı kafa golüyle 2-1 öne geçtik ve bu harika zaferi elde ettik" ifadelerini kullandı.

TAKIMIN 5 HAFTALIK PERFORMANSINI DEĞERLENDİRDİ

Aurelio, takımın genel topluluğunda değerlendirdi. "Tabii ki daha iyi olup olmadığımızın farkındayız" diyen teknik adam, "Bugüne kadar başarı sonuçlarından memnun değiliz. Beşiktaş ve Başakşehir'e karşı toplamda çok fazla gol yediler. Bu gelişmelerin tamamlanması gerekiyor ve bu süreç içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

Aurelio , Antalyaspor'un gelişimini vurgulayarak, "Bugünkü galibiyet, bu sürecin başlangıcıydı. Çok iyi bir sonuç elde etmiştik ve bu sonuçların devamını diliyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli'de yanan parke deposundaki malzemeler kullanılamaz hale geldi

Denizli'de yanan parke deposundaki malzemeler kullanılamaz hale geldi