Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Antalyaspor’un Efsane İsmi Yarkın Böke Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalyaspor’un Efsane İsmi Yarkın Böke Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalyaspor'un efsane ismi Yarkın Böke, hayatını kaybetti. Kulüpte derin üzüntü yaratan Yarkın Böke için Hasan Subaşı Tesisleri'nde tören düzenlendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalyaspor’un Efsane İsmi Yarkın Böke Son Yolculuğuna Uğurlandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalyaspor efsane ve unutulmaz isimlerinden Yarkın Böke, 16 Eylül 2024 Pazartesi günü hayatını kaybetti. Antalyaspor'a uzun yıllar boyunca hizmet eden ve kulübün efsanelerinden biri olarak anılan Yarkın Böke'nin vefatı, Antalyaspor'da derin bir üzüntüyle karşılandı.

Yarkın Böke İçin Tören Düzenlendi

Böke için tören, 17 Eylül 2024 Salı günü saat 11.00'da Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Törene Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Antalyaspor Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Gencer ve kulüp yöneticileri katıldı.

Böke Toprağa Verildi

Antalyaspor'un efsane futbolcusu Yarkın Böke'nin tesislerde yapılan cenaze töreni sonrası Muratpaşa Camii’nde kılınan öğlen namazına müteakip, Andızlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

değerli bir insandı

Antalyaspor Dostları Derneği (ASDD) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Uğur, vefat eden Antalyaspor'un efsane futbolcusu Yarkın Böke için Akdeniz Gerçek'e duygusal açıklamalar yaptı. Uğur, ‘’Geçtiğimiz günlerde Yarkın Böke anısına ‘İnsanlar Yaşarken Anılmalıdır' adıyla turnuva düzenledik. Yarkın Böke ağabeyimizi dün kaybettik. Üzgünüz. Yarkın Böke 1966-1971 yılları arasında kırmızı beyazlı formayı giymişti. Antalyaspor'un ilk formasını giyen futbolculardan ve kafa golünü de atan oyuncumuzdu. Dolayısıyla Antalyaspor'a 6-7 yıl hizmet vermiş bir çınardı. Antalyaspor'da büyük bir iz bırakmıştı. Namı diğer sarı fırtına, yaşayan çınar Böke değerli bir insandı'' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beren Saat’in Yeni Projesi Belli Oldu: 15 Milyon TL Kazanacak

Beren Saat’in Yeni Projesi Belli Oldu: 15 Milyon TL Kazanacak