Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Kasımpaşa Adanademirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Kasımpaşa Adanademirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Kasımpaşa, Adana Demirspor'u ağırlayacak Süper Lig maçında galibiyet arıyor. İki ekip de sezonun ilk haftalarında puan alamadı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kasımpaşa Adanademirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler
MUHABİR: Tayfun Akyatan

S üper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa, sahasında Akdeniz ekibi Adana Demirspor’u ağırlayacak. Her iki takım da sezonun ilk iki haftasında galibiyet elde edemeyerek bu maçta ilk üç puanı kazanmak için sahaya çıkacak.

Kasımpaşa’nın Durumu

Kasımpaşa, sezona Tümosan Konyaspor karşısında 3-2'lik yenilgiyle başladı. Geçen hafta Atakaş Hatayspor deplasmanında son dakikada Nuno da Costa'nın golüyle bir puanı kurtararak lige devam etti. Teknik direktör Sami Uğurlu'nun cezalı olması nedeniyle bu maçta takımın başında bulunamayacak olması, Kasımpaşa'nın zorlu mücadeledeki eksiklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Kasımpaşa, geçen sezon Adana Demirspor’a karşı oynadığı iki maçı da kazanmıştı ve bu karşılaşmalarda Aytaç Kara'nın 3 golü bulunuyor.

Adana Demirspor’un Performansı

Adana Demirspor, yeni sezonun ilk iki haftasında puan alamadı. İlk hafta Konyaspor'a 3-2 mağlup olan Adana ekibi, son maçında Çaykur Rizespor karşısında 2-1'lik yenilgi yaşadı. Tek golü Yusuf Barası penaltıdan kaydetti. Adana Demirspor, geçen sezonun son üç maçını ve bu sezonki ilk iki karşılaşmasını kaybetti ve beş maçtır Süper Lig’de puan alamıyor. Takımın kötü gidişatını durdurmak için bu maçta galibiyet hedefliyor.

Öne Çıkan İstatistikler ve Notlar

  • Kasımpaşa, Adana Demirspor ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazandı ve bu rekabette üst üste üç galibiyet almayı hedefliyor.
  • Adana Demirspor, Kasımpaşa deplasmanında oynadığı üç maçta sadece bir gol atabildi ve galibiyet yaşadığı tek maçta 4-1’lik sonuç elde etti (Ekim 2022).
  • Kasımpaşa, bu sezon evinde oynadığı ilk maçta Konyaspor’a mağlup oldu. Süper Lig'de 20 sezon boyunca sadece 2009/10'da ilk iki iç saha maçını kaybetmişti.
  • Adana Demirspor, Süper Lig’deki ilk iki haftasında galibiyet alamayarak 1960/61 sezonundan bu yana en kötü başlangıcını yaptı.
  • Kasımpaşa, son sekiz Süper Lig maçında iki kez aynı sonucu almadan sırasıyla bir galibiyet, bir mağlubiyet ve bir beraberlik elde etti.
  • Adana Demirspor, İstanbul takımlarıyla oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybetti ve bu seriyi Kasımpaşa deplasmanında kırmak istiyor.
  • Aytaç Kara, Süper Lig kariyerinde Adana Demirspor’dan (3) daha fazla gol attığı tek takım Sivasspor (4).Kasımpaşa santrforu Nuno da Costa, son üç Süper Lig maçında birer gol attı ve bu seriyi devam ettirmek istiyor.

Kasımpaşa Adanademirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 

Kasımpaşa ve Adana Demirspor arasında oynanacak karşılaşma bugün saat 19.15' te Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda başlayacak.  Karşılaşmayı Buğra Taşkınsoy yönetecek. Maç, futbolseverler tarafından beIN SPORTS 2 ekranlarından takip edilebilecek.

Muhtemel 11'ler

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Sadık, Rodrigues, Sadiku, Hajradinovic, Aytaç, Ben Ouannes, Fall, Nuno da Costa.

Adana Demirspor: Deniz, Manev, Semih, Abdülsamet, Milad, Gravillon, Yusuf, Tayfun, Maestro, Alioui, Barasi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri'deki Sel Felaketinde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kayseri'deki Sel Felaketinde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu