Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Kaan Ayhan Avrupa Şampiyonası Öncesi İddialı Konuştu

Kaan Ayhan Avrupa Şampiyonası Öncesi İddialı Konuştu

Kaan Ayhan, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında İtalya ile oynayacağı maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ayhan, taraftar desteğinin önemine değinerek, "Dortmund'da oynamak güzel olacak" dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaan Ayhan Avrupa Şampiyonası Öncesi İddialı Konuştu
KAYNAK: İHA

A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kaan Ayhan, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları sayesinde kendilerini yalnız hissetmeyeceklerini belirterek, "Dortmund benim kapımın önü sayılır. O atmosferde sahaya çıkmak güzel olacak" dedi.

İtalya Maçı Hazırlıkları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri öncesinde İtalya ile oynanacak özel maçın hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdürüyor. Bu sezon Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yaşayan Kaan Ayhan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ayhan, başarılı bir turnuva geçirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, "Buraya milli takımla birlikte başarılı olmak için geldik. İdmanlar çok yorucu geçiyor. Kampın havasını canlı ve motivasyonumuzu yüksek tutmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaan Ayhan Avrupa Şampiyonası Öncesi İddialı Konuştu

"Başarılı Olacağımıza İnanıyoruz"

Kaan Ayhan, 2024 Avrupa Şampiyonası için umutlu olduklarını dile getirdi. Ayhan, "Turnuvada yer alacağımız grupta şansımızın olduğunu düşünüyorum. İyi oynarsak iyi sonuçlar alacağız. Bu süreçte iyi hazırlanıyoruz. Rakiplerin performansı önemli ama kendi performansımız sonucu belirleyecek. Elemeler başlamadan önce hedefimin milli takımla Almanya'da oynayabilmek olduğunu sıkça söyledim. Kadro tam olarak netleşmedi ama inşallah o günleri göreceğime inanıyorum" dedi. Ayrıca Ayhan, taraftar desteğinin kendileri için önemine vurgu yaparak, "Dortmund benim kapımın önü sayılır. O atmosferde sahaya çıkmak güzel olacak. Grupta 6 puan aldığımızda garantilemiş oluyoruz. İlk maçta galibiyet elde edersek kalan iki grup maçında daha rahat oynayacağız" ifadelerini kullandı.

"Orta Sahada Kendimi Daha Rahat Hissediyorum"

Sezon boyunca birçok bölgede forma giymesinin hatırlatılması üzerine Kaan Ayhan, "Ferdi için daha rahat bir sezon geçti. Bana sürekli yeni bir yer buldular; ben istemediğim halde. Kendimi orta sahada daha iyi ve rahat hissediyorum. Sağ bek geçmişim de var tabii. Her iki pozisyon için de hazırım. Hocamız hangi pozisyonda daha çok verim alacağını düşünürse tercihini ona göre yapacaktır" dedi.

"Son Hazırlık Maçlarında İstediğimiz Performansı Sergileyemedik"

Ayhan, son hazırlık maçlarında istedikleri performansı sergileyemediklerini belirtti. "İstediğimiz sonuçları alamadık. Video analizleri ve takım içi iletişim sonrası hatalarımızı gördük. Hazırlık maçlarında her zaman kazanacağız diye bir şey yok. Bazen mağlubiyetten aldığınız ders daha faydalı olabiliyor. Hatalarımızın dersini çıkarırsak belki de bizim için daha iyi olmuş diyebiliriz" dedi.

Sakatlık Durumu Hakkında

Kaan Ayhan, sakatlık durumu hakkında da bilgi verdi. "Şu anda durumum çok daha iyi. 2-3 ay önce öyle değildi. Özel tedavi sonrası sakatlığımı kontrol altına aldım. Son günlerde bunun etkisini olumlu yönde hissedebiliyorum. Hocamızın da bizden beklentisi bu yöndeydi. Performansımız üst düzey olmasa da fit bir şekilde gelmemizi istemişti" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Feci Kaza! Antalya'da Belediye ve Otel Araçları Çarpıştı

Feci Kaza! Antalya'da Belediye ve Otel Araçları Çarpıştı