Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor İlkay Gündoğan'ın menajeri iddiaları yalanladı

İlkay Gündoğan'ın menajeri iddiaları yalanladı

İlkay Gündoğan'ın transferi için Galatasaray ile görüşme olmadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İlkay Gündoğan'ın menajeri iddiaları yalanladı

Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan'ın menajeri İlhan Gündoğan, Galatasaraylı yöneticilerin İlkay Gündoğan'ın transferi için kendisiyle görüştüğü yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

İlhan Gündoğan yaptığı açıklamada, 'İlkay'la ilgili birkaç gündür basında yer alan haberler gerçeği yansıtmıyor. İlkay için Bayern Münih maçından önce hiçbir Galatasaraylı yönetici ile görüşmedim. Bu konuda hiçbir gelişme, görüşme ya da bize ulaşan bir şey olmadı. Bunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Bu haberlerin nasıl ortaya çıktığına da ne ben ne de İlkay anlam veremiyor. İlkay, Barcelona'da mutlu ve orada başarmak istediği hedeflere odaklanmış durumda' şeklinde konuştu.

İlkay Gündoğan kimdir?

İlkay Gündoğan, 24 Ekim 1990 tarihinde Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde doğmuş olan Türk kökenli bir Alman millî futbolcudur. Balıkesir’in Dursunbey ilçesinden Almanya’nın Gelsenkirchen kentine işçi olarak göç eden bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

Futbola 3 yaşında başlayan Gündoğan, çeşitli altyapı seviyelerinde oynadıktan sonra 2009 yılında 2. Bundesliga takımı 1. FC Nürnberg takımına transfer oldu. 2011 yılında Almanya şampiyonu Borussia Dortmund’a 4 milyon Euro karşılığında transfer oldu1. 2016 yılında ise Premier Lig takımı Manchester City’ye 25 milyon Euro karşılığında transfer oldu1. 2023 yılında ise Barcelona takımına transfer oldu ve halen bu takımda forma giymektedir.

Gündoğan, aynı zamanda Almanya’nın çeşitli yaş gruplarındaki millî takımlarında da forma giymiştir. 2011 yılından itibaren Almanya A Millî Takımı’nda forma giymektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Turistler gidince Define Avcıları sahili ele geçirdi!

Turistler gidince Define Avcıları sahili ele geçirdi!