Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Icardi Icardi Icardi! Süper Lig'deki gol sayısı 17'ye çıktı

Icardi Icardi Icardi! Süper Lig'deki gol sayısı 17'ye çıktı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Kasımpaşa karşısında gösterdiği performansla Süper Lig'deki gol sayısını 17'ye çıkardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Icardi Icardi Icardi! Süper Lig'deki gol sayısı 17'ye çıktı
KAYNAK: İHA

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşırken, takımının Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, sahada etkileyici bir performans sergiledi. Sarı-kırmızılıların yetenekli golcüsü, maçta toplamda 2 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Icardi'nin Gollerle Dolu Performansı

Maçın 48. dakikasında, Dries Mertens'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta, Icardi kafa vuruşuyla takımını öne geçiren golü kaydetti ve skoru 2-1 yaptı. Ardından, mücadelenin 83. dakikasında, Hakim Ziyech'in ortasını kafa vuruşuyla gole çevirerek skoru 3-3'e getirdi. Ancak, Icardi'nin 81. dakikada kaçırdığı penaltı gol fırsatı da unutulmadı.

Süper Lig'deki Gol Sayısı 17'ye Ulaştı

Mauro Icardi, 31 yaşında olmasına rağmen, Süper Lig'deki performansını sürdürerek gol sayısını 17'ye çıkardı. Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında ve elemelerinde 5, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 1 gol kaydeden deneyimli futbolcu, toplamda 23 golle adını duyurdu.

Maçta 90 Dakika Sahada Kaldı

Mauro Icardi, Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısında sahaya 11'de çıkarken, mücadelenin tamamında forma giydi ve takımına önemli bir katkı sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özgür Özel: Seyhan’da Seyhan ittifakı, Adana’da Adana ittifakı

Özgür Özel: Seyhan’da Seyhan ittifakı, Adana’da Adana ittifakı