Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Houston Rockets Clippers Karşısında Mağlup Oldu

Houston Rockets Clippers Karşısında Mağlup Oldu

NBA'de heyecan dorukta! Rockets, Clippers karşısında Alperen Şengün'ün etkileyici performansına rağmen mağlup oldu. Ayrıca, Utah evinde Chicago'yu yenemedi. Detaylar için haberimize göz atın!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Houston Rockets Clippers Karşısında Mağlup Oldu
KAYNAK: İHA

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) normal sezon, heyecan dolu müsabakalarla devam ediyor. Batı Konferansı takımlarından Houston Rockets, sahasında Los Angeles Clippers'a konuk oldu. Milli basketbolcu Alperen Şengün'ün de formasını giydiği Rockets, karşılaşmadan 122-116'lık skorla mağlup ayrıldı. Clippers'ın galibiyetinde öne çıkan isimler arasında Kawhi Leonard, Paul George, James Harden ve Terance Mann yer aldı.

Alperen Şengün'den Muhteşem Performans

Karşılaşmada 42 dakika boyunca parkede kalan genç yetenek Alperen Şengün, etkileyici bir performans sergiledi. 23 sayı, 19 ribaund ve 14 asistle triple-double yaparak adından söz ettiren Şengün, kariyerinin en yüksek asist sayısına ulaştı. Rockets'ta Jabari Smith, Cam Whitmore ve Fred VanVleet gibi oyuncular da önemli katkılar sağladı.

Utah, Ev Sahibi Avantajını Kullanamadı

Diğer bir karşılaşmada ise Utah Jazz, evinde Chicago Bulls'a karşı mücadele etti. Ancak ev sahibi avantajını kullanamayan Jazz, Bulls karşısında 119-117'lik skorla mağlup oldu. DeMar DeRozan, Coby White ve Nikola Vucevic'in öne çıktığı Bulls'ta milli oyuncu Onuralp Bitim de sahada yer aldı ancak skor üretemedi. Jazz'da ise Ömer Faruk Yurtseven'in performansı dikkat çekerken, John Collins ve Collin Sexton da takımlarının skor yükünü taşıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2015 Model Skoda marka araç

İcradan satılık 2015 Model Skoda marka araç