Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor 'Hep Seninleyiz Türkiye' Marşı Yeniden Hayat Buldu

'Hep Seninleyiz Türkiye' Marşı Yeniden Hayat Buldu

Ülker, A Milli Futbol Takımı'na olan desteğini "Hep Seninleyiz Türkiye" marşı ile sürdürüyor. 35 müzisyenin katılımıyla hazırlanan marş, Türkiye'nin dört bir yanından seslendirildi ve Euro 2024 heyecanını zirveye taşıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

A Milli Futbol Takımı’nın resmi sponsoru Ülker, desteğini tüm Türkiye ile paylaşıyor. Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi hazırlanan ve dillere dolanan “Hep seninleyiz Türkiye” marşı, ülkenin dört bir yanından gelen 35 müzisyen tarafından seslendirildi.

"Memleket İçin Söyle" Projesi ile 2008'den Bu Yana

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Millilere destek amacıyla Ülker tarafından yaptırılan marş, Türkiye’nin her bölgesinden seçilen sanatçılarla "Memleket İçin Söyle" projesi kapsamında yeniden hayat buldu. Ülker, Euro 2024’e ev sahipliği yapacak Almanya’da yaşayan bir Türk gencinin memleket hasretini ve Milli Takım heyecanını, “Memleketin yeri, kalbimizin içi” sloganıyla reklam filmine taşımıştı. Şimdi ise aynı marşı, Türkiye’nin yedi bölgesinden sanatçılarla seslendirterek Euro 2024 öncesi Milli Takım'a olan desteğini sürdürdü.

A W225618 01

Türkiye'nin Dört Bir Yanından Katılım

Türk sporuna uzun yıllardır farklı branşlarda destek veren ve A Milli Takım’ın resmi sponsoru olan Ülker, 35 sanatçıyı “Memleket İçin Söyle” konseptiyle bir araya getirdi. Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine birçok sanatçı, tulum, bağlama, zurna, bateri, klarnet ve elektro gitar gibi farklı enstrümanlarla “Hep seninleyiz Türkiye” marşına eşlik etti.

"Doğa İçin Çal" Projesi'nin Yapımcısından Yeni Klip

“Doğa İçin Çal” projesinin yapımcısı Fırat Çavaş’ın benzer bir konseptle kurguladığı klipte, her sanatçının kendi memleketinden seslendirdiği marşın dizeleri bir araya getirildi. Ülker tarafından hazırlanan ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takım’a destek için yapılan marş, bu yıl "Memleket Kalbimde" reklam filminde de kullanıldı. Klip sonunda ay-yıldızlı formalarıyla ellerini kalplerine götüren sanatçılar, A Millilere yürekten destek verdi.

A W225618 02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Köpeklerle Suçla Mücadele Ediyor

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Köpeklerle Suçla Mücadele Ediyor