Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Harry Kane'in kupa kabusu devam ediyor

Harry Kane'in kupa kabusu devam ediyor

Almanya'da düzenlenen EURO 2024 finalinde İspanya'ya 2-1 mağlup olan İngiltere'nin yıldızı Harry Kane, kupasızlıkla yüzleşmeye devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Harry Kane'in kupa kabusu devam ediyor
KAYNAK: İHA

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalinde İngiltere, İspanya'ya 2-1 yenilerek kupaya veda etti. Bu yenilgiyle birlikte İngiliz futbolcu Harry Kane, kariyerinde bir sezonu daha kupasız kapatmanın hayal kırıklığını yaşadı. Dünya futbolunun en golcü isimlerinden biri olmasına rağmen, 30 yaşındaki Kane profesyonel kariyerinde hala kupa sevinci yaşayamadı.

Harry Kane'in kupa kabusu devam ediyor

6. Kez Finalde Hüsran Yaşadı

Kariyerinin büyük bölümünü Tottenham'da geçiren ve geçtiğimiz sezon başında Bayern Münih'e transfer olan Harry Kane, çıktığı 6 finali de kaybetti. Tottenham ile 2019 UEFA Şampiyonlar Ligi finalini ve iki kez İngiltere Lig Kupası finalini kaybeden Kane, Bayern Münih formasıyla da Almanya Süper Kupa finalinde mağlup oldu. Ayrıca, Bayern Münih'in Bayer Leverkusen'in arkasında kalarak Bundesliga'daki 11 yıllık şampiyonluk serisini kaybetmesi, Kane'in şanssızlığını devam ettirdi. İngiltere Milli Takımı ile de EURO 2020 ve EURO 2024 finallerinde sahadan mağlup ayrılan Kane, kariyerinde kupa hasretini sona erdiremedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzel Çeliköz'in Filtresiz Hali Şoke Etti!

İzel Çeliköz'in Filtresiz Hali Şoke Etti!