Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Hakemlere Eleştiri Getiremiyoruz Dokunulmazlıkları Var!

Hakemlere Eleştiri Getiremiyoruz Dokunulmazlıkları Var!

Ankaragücü Teknik Direktörü, Hakemlerin Dokunulmazlıklarına İsyan Etti

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hakemlere Eleştiri Getiremiyoruz Dokunulmazlıkları Var!
KAYNAK: Haber Merkezi

Trendyol Süper Lig'in ertelenen 16. haftasında Corendon Alanyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, maçın ardından hakemlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, "Hakemlere de bir şey söyleyemiyoruz. Dokunulmazlıkları var, maşallah. O yüzden söyleyebilecek çok bir şey yok. Üzgünüm" dedi.

Belözoğlu, daha önce yaptığı açıklamalarda hakemlerin intikam alma girişimleriyle mücadele ettiklerini vurgulamış ve herkesin dayanabileceği bir sınırları olduğunu ifade etmişti.

emre belözoğlu

Ligin 15. haftasında oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından yaşanan olaylara da değinen Belözoğlu, "Maçın 25-30 dakikalık bölümüyle alakalı söylenecek bir şey bulamıyorum. Hakemlere de bir şey söyleyemiyoruz. Dokunulmazlıkları var, maşallah. O yüzden söyleyebilecek çok bir şey yok. Üzgünüm" şeklinde konuştu.

Belözoğlu, zorlu hava ve saha koşullarına rağmen oyuncularının gösterdiği iradeyi övdü ve sahadaki mücadeleyi değerli bulduğunu ifade etti. "Oyun kuralları içinde gösterdikleri tepkiyi, kaybetmemek üzerine kurdukları iradeyi çok önemli buluyorum. Soyunma odasındaki atmosferi de çok değerli buluyorum. Bu zorlu şartlarda oynayan sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Numan Kurtulmuş Olağanüstü Toplantı Çağrısını Reddetti: Mümkün Değil

Numan Kurtulmuş Olağanüstü Toplantı Çağrısını Reddetti: Mümkün Değil