Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Göztepe'de Romulo Cardoso performansı dikkat çekiyor

Göztepe'de Romulo Cardoso performansı dikkat çekiyor

Göztepe’nin Athletico Paranaense'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Romulo Cardoso, sarı-kırmızılı formayla 16 maçta 6 gol ve 3 asistlik etkileyici bir performans sergiledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Göztepe'de Romulo Cardoso performansı dikkat çekiyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Göztepe’nin Athletico Paranaense’den kiralık olarak transfer ettiği Romulo Cardoso, sarı-kırmızılı formayla dikkat çekici bir performans sergiliyor. 22 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, Göztepe formasıyla çıktığı 16 maçta 6 gol ve 3 asistle takımına önemli katkı sağladı.

Süper Lig'de Başarılı Performans

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, sezonun ilk 3 haftasında 3 beraberlik elde etti ve yenilgisiz bir şekilde yoluna devam ediyor. Henüz galibiyetle tanışamayan sarı-kırmızılılar, bu dönemde rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Bu gollerden biri Romulo Cardoso tarafından Fenerbahçe maçında kaydedildi.

Romulo'nun Göztepe'ye Katkısı

Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Göztepe'ye katılan Romulo Cardoso, 1. Lig’e hızlı bir adaptasyon süreci geçirdi. 13 maçta 5 gol ve 3 asistle takımının Süper Lig’e yükselmesinde büyük rol oynadı. Süper Lig’de de başarılı bir performans sergileyen Romulo, teknik direktör Stanimir Stoilov'un en güvendiği oyuncularından biri oldu. İlk 3 maçta 90 dakika süre alarak takımının en önemli isimlerinden biri haline geldi.

Romulo'nun İstatistikleri

Göztepe formasıyla 1. Lig ve Süper Lig'de toplam 16 maça çıkan Romulo Cardoso, bu süreçte 6 gol ve 3 asistlik performans gösterdi. Toplamda 9 gole doğrudan katkıda bulunarak takımının hücum gücüne önemli bir katkı sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin Oscar Adayı: Zeki Demirkubuz'un "Hayat" Filmi

Türkiye'nin Oscar Adayı: Zeki Demirkubuz'un "Hayat" Filmi