Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Göztepe'de kaleci sorunu: Mateusz Lis Southampton'a geri dönüyor

Göztepe'de kaleci sorunu: Mateusz Lis Southampton'a geri dönüyor

Göztepe'de transfer hareketliliği devam ediyor! Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak sarı-kırmızılılarda geçiren Polonyalı kaleci Mateusz Lis, Southampton'a geri dönerken, Göztepe'nin kaleci arayışı da hız kazandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Göztepe'de kaleci sorunu: Mateusz Lis Southampton'a geri dönüyor
KAYNAK: İHA

Göztepe'de geçen sezon kiralık olarak forma giyen kaleci Mateusz Lis, sarı-kırmızılıların yüzde 70 hisselerine sahip olan Sport Republic şirketinin yönettiği Southampton'a dönüş yaptı. Kulüp kaynaklarından edinilen bilgilere göre Lis'in iyi bir bonservis bedeliyle satılması bekleniyor.

Göztepe'de kaleci sorunu: Mateusz Lis Southampton'a geri dönüyor

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe'de yaz transfer dönemi hareketlendi. Kulüp, kaleci arayışlarına başlarken, birçok oyuncuyla yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezon Göztepe'de kiralık olarak oynayan ve önemli katkılar sağlayan Mateusz Lis'in Southampton'a dönüşü, Sport Republic şirketinin yönetiminde olan kulüp tarafından bonservis geliri elde etme amacıyla gerçekleştirildi.

YENİ TRANSFERLER YOLDA

Göztepe, transfer sezonunda ilk adımını sol bek Djalma Silva'yı kadroya katarak attı. Şimdi ise sağ bek Nazım Sangare ve orta saha oyuncusu Isaac Solet ile anlaşma aşamasına geldiği bildirildi. İki oyuncunun sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından yeni sezon çalışmalarına 24 Haziran Pazartesi günü Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde başlayacakları belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun'da Genç Denizde Kayboldu

Samsun'da Genç Denizde Kayboldu