Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Gökhan Bozkaya: 'Oyuncularıma güveniyorum şampiyon olacağız'

Gökhan Bozkaya: 'Oyuncularıma güveniyorum şampiyon olacağız'

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Gökhan Bozkaya, Galatasaray derbisi sonrası oyuncularına güvendiğini belirterek sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gökhan Bozkaya: 'Oyuncularıma güveniyorum şampiyon olacağız'
KAYNAK: İHA

Kadın Futbol Süper Ligi'nin 25. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi, Galatasaray Petrol Ofisi'ni 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Mücadelenin ardından sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyet, zaferi taraftarıyla birlikte kutladı. Bozkaya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu ve oyuncularını kutladığını ifade etti.

Gökhan Bozkaya: 'Oyuncularıma güveniyorum şampiyon olacağız'

Bozkaya, galibiyetten dolayı mutluluğunu belirterek, oyuncularını kutladı. Maç boyunca iyi bir performans sergilediklerini vurgulayan Bozkaya, takımının istekli ve baskın oynadığını ifade etti. 'Öncelikle bütün oyuncularımı kutluyorum, emeklerine sağlık. Maçın başından sonuna kadar iyi oynadık, baskılı oynadık. Kazanmak isteyen taraf bizdik. Bunu da skora yansıttık. Mutluyuz. Şimdi puan farkı 2’ye düştü. Biz bu ligin sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Ben oyuncularıma gerçekten çok inanıyorum. Sezon sonunda şampiyon olacağız. Bu zorlu maçta bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Bozkaya, tribünlerdeki sarı-lacivertli taraftarlara da teşekkür ederek, taraftarın her zaman takıma güç verdiğini belirtti. Takımın iç saha ve dış saha performansını öven Bozkaya, taraftarların desteğinin önemini vurguladı. 'Biz içeride, dışarıda en azından oyunumuzu sahaya yansıtıyoruz. Sürekli önde oynayan, baskılı oynayan, topa sahip olan takımız. Puan kaybettiğimiz maçları izleseniz, gerçekten çok gol kaçırdık. O maçlar bile 3-4 farklı kazanabileceğimiz maçlardı, olmadı. Taraftarlarımız her yerde bize güç veriyor. Bizi desteklemeye devam etsinler. Biz onlar için, forma için, arma için oynuyoruz. İnşallah mutlu sona ulaşacağız' dedi.

Gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak Bozkaya, maçın zorlu geçeceğini belirtti. İç sahada oynanacak olan derbiyi kazanarak yollarına devam etmek istediklerini dile getiren Bozkaya, takımının hazır olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Huzurevindeki 77 Yaşındaki Şair Zeki Karasu: "Evimi Özlüyorum"

Huzurevindeki 77 Yaşındaki Şair Zeki Karasu: "Evimi Özlüyorum"