Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Gençlik ve Spor Bakanı'ndan spor kulüplerine teşekkür

Gençlik ve Spor Bakanı'ndan spor kulüplerine teşekkür

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na 102 sporcu kazandıran 31 spor kulübüne teşekkür etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gençlik ve Spor Bakanı'ndan spor kulüplerine teşekkür
KAYNAK: İHA

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na 102 sporcu kazandıran 31 spor kulübüne teşekkür etti. 26 Temmuz - 11 Ağustos tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris'te düzenlenecek olan olimpiyatlara katılacak sporcular için kulüplerin gösterdiği özverili çalışmaları takdirle karşıladığını ifade eden Bakan Bak, 'Kulüplerimizin genç yetenekleri keşfetme, yetiştirme ve onları müsabakalara hazırlama yolundaki çabalarını takdirle karşılıyoruz' dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı'ndan spor kulüplerine teşekkür

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na en çok sporcu gönderen kulüp olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü tebrik eden Bakan Bak, 'Olimpiyat kotası alan 102 sporcumuzun 27'si Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sporcusu. En fazla sporcu sayısıyla Türk sporuna büyük katkı sunan Fenerbahçe Spor Kulübünü tebrik ediyorum. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Enka Spor Kulübü de olimpiyatlara en çok sporcu kazandıran ilk üç kulübümüz arasında' ifadelerini kullandı.

31 Spor Kulübünden 102 Sporcu

Bakan Bak, 'Olimpiyatlara 31 spor kulübümüz toplamda 102 sporcu kazandırdı. Kulüplerimiz, toplumda spor bilincinin oluşması, çocuk ve gençlerin spora kazandırılması, başarılı sporcuların müsabaka tecrübesi kazanması ve ülkemizi yurtdışında temsil etmeleri konusunda önemli bir misyona sahip' dedi. Spor kulüplerinin genç yetenekleri keşfetme, onları eğitme ve uluslararası düzeyde rekabet edebilmeleri için gerekli ortamları sağlama konusundaki çabalarını takdirle karşıladığını belirtti.

Sporcuların Uluslararası Arenada Temsili

Bakan Bak, spor kulüplerinin milli gururlarımızın uluslararası arenada temsil edilmesinde büyük bir role sahip olduğunu vurgulayarak, 'Milli sporcularımızın, ülkemizi layıkıyla temsil edeceklerinden şüphem yok. Disiplinli çalışmanın meyvesi olarak 102 sporcumuz olimpiyatlarda mücadele edecek' dedi. Sporcuların uluslararası başarıları için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Paris 2024 için büyük bir gurur

Bakan Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın başlamasına az bir süre kala heyecanlarının daha da arttığını belirtti. 'Her sporcunun hayali olan olimpiyat, uluslararası en büyük spor organizasyonu. Paris 2024 için büyük bir gurur ve umutlu bir bekleyiş içindeyiz,'dedi. 18 branşta ter dökecek olan 102 sporcuya başarılar dileyen Bakan Bak, her zaman destekçilerinin olduğunu hatırlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zeytin Ağacı Dizisinin Galasında Gergin Anlar

Zeytin Ağacı Dizisinin Galasında Gergin Anlar