Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Genç yetenek Can Uzun Eintracht Frankfurt'a transfer oldu

Genç yetenek Can Uzun Eintracht Frankfurt'a transfer oldu

Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt, milli futbolcu Can Uzun'u 2029 yılına kadar olan 5 yıllık sözleşmeyle transfer ettiğini duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Genç yetenek Can Uzun Eintracht Frankfurt'a transfer oldu
KAYNAK: İHA

Eintracht Frankfurt, Türk milli futbolcu Can Uzun'u kadrosuna kattığını resmi olarak açıkladı. 18 yaşındaki genç yetenek, Alman ekibiyle 2029 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Geçen sezon Nürnberg formasıyla Bundesliga 2'de 30 maça çıkan Can Uzun, 16 gol atarak önemli bir performans sergilemişti. Ayrıca Almanya Kupası'nda oynadığı 2 karşılaşmada da 3 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı.

Genç yetenek Can Uzun Eintracht Frankfurt'a transfer oldu

Transferin ardından açıklamalarda bulunan Can Uzun, 'Eintracht Frankfurt benim için ve gelişimim için mükemmel bir istasyon. Bu yeni mücadeleyi gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum ve kendimi Frankfurt taraftarlarına tanıtmak için sabırsızlanıyorum' dedi.

Eintracht Frankfurt Sportif Direktörü Markus Krösche ise transferden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Can Uzun, Almanya'nın en büyük yeteneklerinden biri. Avrupa'nın her yerinden gelen ilgi çekici tekliflere rağmen bizi tercih etmesinden dolayı mutluyuz. Yaşına göre olağanüstü yetenekleri var. Can'a net planımızı gösterdik ve onu ikna ettik. Onu mümkün olan en iyi şekilde geliştirmek istiyoruz ve bu sezondan itibaren bizim için gol aramasından memnuniyet duyuyoruz' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Uy*şturucu Etkisindeki Genç Kameralara Yansıdı

Antalya’da Uy*şturucu Etkisindeki Genç Kameralara Yansıdı