Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Gaziantep FK Teknik Direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdı

Gaziantep FK Teknik Direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdı

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'de Teknik Direktörlük görevini yürüten Marius Sumudica ile yollarını ayırdığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep FK Teknik Direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdı
KAYNAK: İHA

Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdıklarını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Kulübün resmi açıklamasında, 'Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktör Marius Sumudica ile gündeme ilişkin konuları konuşmak üzere bir araya gelmiştir. Karşılıklı fikir alışverişi sonucu, Marius Sumudica kulübümüze ve şehrimize olan sevgi ve saygısından ötürü kan değişikliğinin takım için daha doğru olduğu düşüncesini sunmuş, bu doğrultuda yönetim kurulumuzla da görüş birliğine varılmıştır' ifadelerine yer verildi.

Gaziantep FK Teknik Direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdı

Ayrıca açıklamada, Sumudica ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür edildi ve kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar dileyen bir mesaj paylaşıldı.

Sumudica'nın Performansı

Geçtiğimiz yılın eylül ayında Gaziantep FK ile anlaşan Marius Sumudica, takımın başında 27 maça çıktı. Bu süreçte 10 galibiyet ve 6 beraberlik elde eden Gaziantep FK, toplamda 36 puan topladı. Sumudica'nın bu dönemdeki ortalama puanı ise 1.33 oldu. Sumudica daha önce de 2019-2021 yılları arasında Gaziantep FK'da çalışmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Seralara Destek

Antalya'da Seralara Destek