Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray'dan Yeni Sezon Öncesi Önemli Açıklamalar

Galatasaray'dan Yeni Sezon Öncesi Önemli Açıklamalar

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Süper Lig’in yeni sezonu öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'dan Yeni Sezon Öncesi Önemli Açıklamalar
KAYNAK: İHA

Galatasaray, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun ilk maçında bu akşam Hatayspor ile karşılaşacak. Maç öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Süper Lig’deki tüm takımlara başarılar dileyerek, adil bir yönetim ve temiz bir lig talebini yineledi. Yazgan, “Yeni sezona başlarken, Türk spor camiası ve tüm Galatasaray taraftarlarına iyi bir sezon dilemek istedik. Umuyorum ki, hiçbir sakatlık yaşanmadan centilmence bir sezon geçiririz ve sonunda şampiyonluğa ulaşan biz oluruz” ifadelerini kullandı.

Depremzede çocuklar sahaya çıkacak

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketinden etkilenen 26 çocuk, velileriyle birlikte İstanbul’da misafir edilecek ve maç önü seremonisine katılacak. Yazgan, bu anlamlı etkinlik hakkında, “Deprem sonrası Galatasaray olarak bölgeye ilk yardım ulaştıran kulüplerden biri olduk. Bugün de Hatayspor’la oynayacak olmamız nedeniyle, depremzede kardeşlerimizi ağırlamak istedik. 6-12 yaş arasındaki 26 çocuğumuz, İstanbul’da keyifli bir gün geçirdikten sonra futbolcu abileriyle sahaya çıkacaklar” dedi.

Adil yönetim vurgusu

Karşılaşmanın hakemi Turgut Doman’ın uzun süredir maç yönetmediğini belirten Yazgan, TFF Başkanı İbrahim Bey’in adil yönetim sözüne vurgu yaparak, “Biz her zaman adil bir yönetimi, temiz bir ligi talep ettik. Bugünkü hakem ataması biraz farklı oldu. Ancak MHK’nin bu atamaya güvenmesi, onların adil bir sezon geçirmek istediklerinin göstergesi olabilir” diye konuştu. Ayrıca, VAR sistemi ile ilgili beklentilerini dile getiren Yazgan, “Geçen sezon VAR kayıtları açıklanıyordu. Bu uygulamanın devam etmesi ve tartışmalı pozisyonların da yayınlanması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Transfer çalışmaları ve Zaha

Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Yazgan, “Wilfried Zaha, Avrupa’nın önde gelen liglerinden ilgi duyulan oyunculardan biri. Teknik heyetimizin belirlediği pozisyonlara gereken transferleri yaptık ve çalışmalarımız devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’nde devam edersek, kadromuzu güçlendirmeye yönelik fırsat transferleri için çalışmalarımız sürecek” açıklamasında bulundu. Yazgan, sezon sonu hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “Bu sezonu da şampiyon tamamlayarak, Galatasaray’a 5. yıldızı takmak istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Havalimanı Temmuz’da 5 Milyon 630 Bin Yolcuya Hizmet Verdi

Antalya Havalimanı Temmuz’da 5 Milyon 630 Bin Yolcuya Hizmet Verdi