Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray'dan Puma hamlesi! Anlaşma yaptılar

Galatasaray'dan Puma hamlesi! Anlaşma yaptılar

Galatasaray, Puma ile yeni bir forma sponsorluğu anlaşması yaptı. Sarı kırmızılılar, 2024-2029 yılları arasında Puma’nın formalarını giyecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'dan Puma hamlesi! Anlaşma yaptılar
KAYNAK: Haber Merkezi

Galatasaray, Puma ile yeni bir forma sponsorluğu anlaşması yaptı. Sarı kırmızılılar, 2024-2029 yılları arasında beş sezon boyunca Puma’nın formalarını giyecek. Bu anlaşma ile Galatasaray, Puma’dan sabit 25 milyon Euro kazanacak. Ayrıca sportif başarı ve lisanslı ürün satışına göre de ek gelir elde edebilecek.

Bu anlaşma, Galatasaray’ın Nike ile olan iş birliğinin sona ermesinden sonra gerçekleşti. Nike, Galatasaray’ın forma tedarikçisi olarak 2011 yılından beri hizmet veriyordu. Ancak 2024 yılında bitecek olan sözleşme yenilenmedi. Galatasaray, Puma ile daha avantajlı bir anlaşma yaparak forma sponsorunu değiştirmeye karar verdi.

Galatasaray, Puma ile yaptığı anlaşmayı Kamuyu Aydınlatma Platformu’na da duyurdu. Galatasaray’ın yaptığı açıklamada, anlaşmanın detayları ve şartları belirtildi. Galatasaray, Puma ile olan anlaşmasından memnun olduğunu ve bu iş birliğinin kulübe ve taraftarlara hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altın fiyatları ne kadar yükselecek?Antalyalı uzman açıkladı

Altın fiyatları ne kadar yükselecek?Antalyalı uzman açıkladı