Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray yönetimi Ankaragücü maçının sahası hakkında konuştu

Galatasaray yönetimi Ankaragücü maçının sahası hakkında konuştu

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, bu hafta deplasmanda oynayacakları Ankaragücü maçının Eryaman Stadyumu'nun zeminine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray yönetimi Ankaragücü maçının sahası hakkında konuştu
KAYNAK: İHA

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Ankaragücü ile oynayacakları maçın saha zemini hakkında, 'Bu aslında bizim konumuz değil, futbol federasyonunun konusu. İki hafta önce saha felaketti. Orada oynanır ve iki takımda da sakatlanma olursa vebali o kararı verenlerdedir. Biz çıkar oynarız' dedi.

Galatasaray yönetimi Ankaragücü maçının sahası hakkında konuştu

Adım adım ilerliyoruz

Öztürk, Galatasaray'ın yeni sponsorluk anlaşmasının imza töreninde de açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle lider olmalarının hatırlatılması üzerine, "Bugün keyifli bir gün. Şunu unutmamak lazım. 13 hafta daha var. 13 maç demek 39 puan demek. Ne olur ne biter, bilinmez. Tüm rakiplere saygılı olunmak lazım. 20 takımlı ligde 5 takım Avrupa'ya gidecek. 5 koltuk için 8-9 takım mücadele ediyor. 4 takım düşecek. 7-8 tanesi onun sıkıntısını yaşıyor. Herkes 3 puanın yarım puanının peşinde, bu kadar kıymetli. Kendi kulvarımızda kendi rakiplerimize bakarken, 13 hafta, 13 maç her birine aynı heyecanla aynı hedefe giderek bakıyoruz. Şu an bizim gündemimizde, dün akşam mutluyduk, bitti. Şimdi Sparta Prag maçı var. Adım adım ilerliyoruz' şeklinde konuştu.

Galatasaray yönetimi Ankaragücü maçının sahası hakkında konuştu

Bu aslında bizim konumuz değil

Saha zemini hakkındaki endişeleri dile getiren Öztürk, 'Bu hafta deplasmanda Ankaragücü oynayacakları Eryaman Stadyumu'nun zemini için ise Bu aslında bizim konumuz değil, futbol federasyonunun konusu. Saha konusunda İstanbulspor maçında Atatürk Stadyumu'nda boyanmış saha vardı. Futbolcularımızın hepsi mohikan gibi olmuştu. Sporcu sağlığı çok önemli. Galatasaray futbolcuları, Ankaragücü futbolcuları önemli. Yarın oraya gidecek takımların futbolcuları önemli. Saha oynanacak durumdaysa çıkar oynarız. Futbol federasyonu karar verecek. Deplasmana gittiğimiz bir maçta şurada oynansın diye bir talebimiz olamaz. Biz hangi sahada oynarsak oynayalım, sahanın sporcu sağlığına uygun olması esastır. Federasyon karar verecek. İki hafta önce saha felaketti. Orada oynanır ve iki takımda da sakatlanma olursa vebali o kararı verenlerdedir. Biz çıkar oynarız' ifadelerine yer verdi.

Sahamızın bütün koşulları standartlar uygun

Öztürk'ün açıklamalarının ardından, yönetici İsmail Sarıkaya da sahanın standartlara uygun olduğunu belirtti. Sarıkaya, 'Sahanın bütün verileri standartlara uygun. Aksi takdirde UEFA maçlarını bile oynayamayız. Önemli bir İngiliz firması tarafından sahanın bakımları yapılıyor. Şu anda verilen raporlarda, sahada herhangi bir sorun yok. Hep beraber yaşadık. Manchester United maçında neredeyse 24 saat yağan yağmura rağmen İngilizler şaşırdı, o sahada maç oynadık. Oynamaya da devam edeceğiz. Sahamızın bütün koşulları standartlar uygun' dedi.

Galatasaray yönetimi Ankaragücü maçının sahası hakkında konuştu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
La Casa De Papel'in Yıldızı Alba Flores: Gazze İçin Ateşkes Çağrısı Yaptı

La Casa De Papel'in Yıldızı Alba Flores: Gazze İçin Ateşkes Çağrısı Yaptı