Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray ve Kayserispor 56'ncı kez karşılaşıyor

Galatasaray ve Kayserispor 56'ncı kez karşılaşıyor

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, sahasında Kayserispor ile kozlarını paylaşacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray ve Kayserispor 56'ncı kez karşılaşıyor
KAYNAK: İHA

Galatasaray yarın RAMS Park'ta Kayserispor'u ağırlayacak. İstanbul ekibi, ligde 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 48 puanla 2. sırada bulunurken, Kayserispor ise 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 29 puanla 7. sırada yer alıyor.

Galatasaray ve Kayserispor 56'ncı kez karşılaşıyor

56. karşılaşma

Galatasaray ile Kayserispor, tarihte 55 kez karşı karşıya geldi. Aslan, bu mücadelelerin 33'ünü kazanırken, Kayseri ekibi 5 kez galip geldi, 17 maç berabere tamamlandı. Toplam gol sayısında Galatasaray'ın 120'ye karşı Kayserispor'un 44 golü bulunuyor.

Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle sona ermişti.

Son maçlarda kaybetmiyor

Galatasaray, Hatayspor mağlubiyetinin ardından oynadığı son 7 maçını kazanarak çıkışını sürdürdü. Cimbom, bu süreçte Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük ve Konyaspor'u mağlup ederken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile berabere kaldı.

En az gol yiyen takım 

Ligde en az gol yiyen takım olarak dikkat çeken Galatasaray, kalesinde sadece 10 gol gördü ve 11 maçta gole izin vermedi.

Evinde kaybetmiyor

Sarı-kırmızılılar, sahasındaki son 26 lig maçında 24 galibiyet, 2 beraberlik alarak etkileyici bir performans sergiledi. Bu sezon evinde oynadığı 9 karşılaşmadan da 3 puanla ayrılan Galatasaray, aynı zamanda ligde evinde puan kaybetmeyen tek takım konumunda.

Cezalı ve sakat oyuncular

Ancak, Kerem Aktürkoğlu'nun kırmızı kart cezası nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyeceği belirtildi. Ayrıca Mauro Icardi, Davinson Sanchez, Sergio Oliveira sakatlık, Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu ise milli takım kampları nedeniyle kadroda yer almayacaklar.

Sınırda olan oyuncular

Galatasaray'da ayrıca Abdülkerim Bardakcı, sarı kart sınırında bulunuyor ve bu maçta kart görmesi durumunda bir sonraki maçı kaçıracak.

İki teknik direktörün 3. karşılaşması olacak

Teknik direktörler Okan Buruk ve Recep Uçar, daha önce 2 kez rakip olmuş, ancak bu müsabakalarda Galatasaray'ı çalıştıran Okan Buruk'un ekibi her iki maçı da kazanmıştı.

Atilla Karaoğlan yönetecek

Maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Cevdet Kömürcüoğlu ve Abdullah Bora Özkara ise yardımcı hakem olarak görev alacaklar. Maçın 4. hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarsus Belediyesinde işçilere rekor zam!

Tarsus Belediyesinde işçilere rekor zam!