Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray UEFA'ya başvuracak

Galatasaray UEFA'ya başvuracak

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e deplasmanda 2-1 mağlup olan Galatasaray'da yönetim, hakem kararlarından rahatsız oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray UEFA'ya başvuracak

Galatasaray yönetimi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e deplasmanda 2-1 mağlup oldukları maçı yöneten Portekizli hakem Antonio Emanuel Carvalho Nobre'yi UEFA'ya şikayet etme planları yapıyor. Maç sırasında Portekizli hakemin kararları tartışmalıydı ve teknik direktör Okan Buruk, birçok pozisyonda hakeme tepki göstermişti. Galatasaray yönetimi, bu hakem grubunun kararlarını UEFA'ya şikayet etmeyi düşünüyor, ancak henüz somut bir adım atılmamış durumda.

Hakem Carvalha Nobre ne kararlar vermişti?

Galatasaray'ın, Bayern Münih deplasmanında bulduğu gol VAR incelemesi sonrası iptal edildi. Karşılaşmanın 62. dakikasında ceza sahasına gelen topta Lucas Torreira topu ağlara gönderirken yardımcı hakem, pozisyonun başlangıcında Mauro Icardi'nin ofsayt alanında olduğunu tespit etti.VAR incelemesi sonrası gol geçerli sayılmazken, ofsayt teknolojisinin çektiği görüntü ekranlara geldi. Sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medyada çizginin yanlış bölgeden çekildiğini, Bayern Münihli oyuncunun ayağıyla ofsaytı bozduğunu iddia etti. Pozisyonda Icardi, Kim Min Jae ile ikili mücadele halindeydi. Ofsayt çizgisi, Min-Jae hiza alınarak çekildi. Upamecano'nun sağ ayağının ofsaytı bozduğu iddiası sosyal medyada ses getirdi.

80. dakikada ise Bayern Münih'in golü bulduğu pozisyon ilginç görüntülere sahne oldu. Kane'in attığı golde yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Galatasaray'ın santra yapacağı esnada oyunu başlatmayan hakem VAR incelemesinin bir kez daha yapıldığı yönünde işaretler yaptı. Ancak ikinci incelemede de karar değişmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Korku Dolu Anlar

Manavgat’ta Korku Dolu Anlar