Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Kasımpaşa maçında kadroyu değiştirmedi

Galatasaray Kasımpaşa maçında kadroyu değiştirmedi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Rizespor maçının ardından Kasımpaşa'ya karşı kadroda değişiklik yapmadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Kasımpaşa maçında kadroyu değiştirmedi
KAYNAK: İHA

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, önceki maçta olduğu gibi Rizespor karşısında oynayan 11'inde değişiklik yapmadı. Sarı-kırmızılılarda, Davinson Sanchez ve Serge Aurier sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı. Ayrıca, teknik heyet kararıyla Sergio Oliveira da kadroda yer almadı.

Galatasaray Kasımpaşa maçında kadroyu değiştirmedi

Berkan Kutlu Savunmada

Galatasaray'da stoper pozisyonunda Danimarkalı futbolcu Victor Nelsson'un yanında Berkan Kutlu görev aldı. Berkan, bir önceki hafta oynanan Rizespor maçında da stoper bölgesinde sahaya çıkmıştı. 26 yaşındaki oyuncu daha önce sol bek pozisyonunda da görev yapmıştı.

Abdülkerim 2 Maç Sonra Kadroda

Sarı-kırmızılıların savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, Kasımpaşa maçının kadrosunda yer aldı. Bardakcı, son olarak Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fatih Karagümrük maçında forma giymişti ancak sakatlığından dolayı Süper Lig'deki Beşiktaş ve  Rizespor maçlarında oynamamıştı.

Galatasaray, mücadeleye Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Berkan Kutlu, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Kerem Aktükoğlu ve Mauro Icardi 11'i ile başladı. Yedeklerde ise Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Wilfried Zaha, Tete, Hakim Ziyech, Abdülkerim Bardakcı, Ali Yeşilyurt, Hamza Akman, Tanguy Ndombele ve Carlos Vinicius bekledi.

Taraftarlar Yalnız Bırakmadı

Galatasaraylı taraftarlar, Kasımpaşa deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Taraftarlar, kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurarak tezahüratlarla takımlarını maça hazırladı. Ayrıca, tribünde 'Bir destandır Çanakkale', 'Çanakkale bu milletin gurur başkentidir', 'Geri dönmeyi düşünmediler, Mektebi Sultani Şehitleri' ve 'Geçmişini bilmeyen geleceğe yön veremez. Bir ruhtur Çanakkale' pankartları açtılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamboçya'da Cinayete Kurban Giden Ufuk Öntürk'ün Cenazesi İzmir'e Getirildi

Kamboçya'da Cinayete Kurban Giden Ufuk Öntürk'ün Cenazesi İzmir'e Getirildi